Allt till salu inom "barnmatstolar"

Sortering:
Stokke Bricka
Nacka
3 dagar

Stokke Bricka Visa liknande

300 kr
Blocket.se
matstol för barn
Helsingborg
9 dagar

matstol för barn Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 16

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Gotlands län

Mysig stuga på NÖ-Gotland 4-8 b

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 år
Ett mysigt ställe för dem som vill ha det lite lugnt.En granne i tomtgräns. Liten inglasad veranda om vädret skulle vara dåligt. Lekstuga, sandlåda, gunga, pysselstuga för barnen där de kan snickra, måla mm. 20 min gångväg genom skogen till Hide sandstrand. ca 3 km till flera olika badställen eller ett kalkbrott. 20 min bilfärd till Fåröfärgan. I stugan finns även spjälsäng och barnmatstol. Den lilla stugan kan man hyra till för 2500 kr/v högs. 1500 kr för Ls. Bytesdag är Lördag. Besök gärna det mycket uppskattade stenugnsbageriet med cafe i Rute ca 12 km. Varmt välkomna.Lågs från 4000 kr/v.
0 kr
Hyrahyra.se
Barnmöbler  ·  Mölndal

Matstolsdyna - Kampanj

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Passa på då vi säljer ut matstolsdynor i olika mönster. De passar bra i de flesta barnmatstolar. De är gjorda i avtorkbart tyg. Ordinarie pris är 299:- Passa på, nu går de för 249:- Spara 50:- Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra rabatter. Vi finns i Mölndals Centrum på Göteborgsvägen 7. Öppettider: Mån-Fre 11-18 Lör-Sön 11-15 Välkomna ! OBS! Vi skickar inte produkter men Ni är varmt välkomna att besöka oss!
249 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Stockholm

Hokuspokus barnmatstol i väldigt fint skick

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer vår Hokuspokus barnmatstol som går att vända på så det blir en bil matstol i Röd/vit färg, den är väldigt lätt att rengöra och är mycket tålig, Vi har använt den i ca 6 månader den är i väldigt fint skick, just nu ligger den bara i förrådet eftersom min dotter har en tripptrapp stol nu Nypris för stolen var ca 1200 kr Mitt pris 900 kr priset kan diskuteras Ring vid frågor
900 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Stockholm

Barnmatstol

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
En stabil stol till de små Varan står för stunden i vårt lager men vi kan kostnadsfritt köra den till vår butik i Hammarby sjöstad. Se även våra andra möbler på www.refurn.se Skick: En stabil stol till de små Varan står för stunden i vårt lager men vi kan kostnadsfritt köra den till vår butik i Hammarby sjöstad. Se även våra andra möbler på www.refurn.se Mått: Sitthöjd 54cm djup 27cm bredd 33cm totalhöjd 73cm Uppge artikelnummer 15407.
225 kr
Blocket.se

Barnmatstolar 50-60tal

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer här med 2 st barnmatstolar i trä från 50-60talet. Det är en stor och en lite mindre. Till den mindre följer det även med en dyna. Båda går att vika ihop så man får ett bord som barnet kan leka vid. Fina att måla vita om man vill ha shabby chick stilen. Pris 400 kr styck Var vänlig och ring efter 16.00 på vardagar.
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj