Quantcast
Till salu inom: ”

mekanisk sumlog vdo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Thorens  TD 125
F
Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bokförlaget Korpen. 1994 (Uddevalla). Hft. 245 s. Gott skick. ISBN: 91-7374-632-0. "Det här är en bok om den nya världsbild och vetenskap som nu snabbt växer fram i det breda uppbrottet från 1600-talsvetenskapen, och som låter världen och vetandet sjunga på nytt. Newton gav oss Lagen som vi levt under i 300 år. Lagen om en hård, fragmenterad värld som fungerar mekaniskt förutbestämt. Idag har nobelpristagaren Ilya Prigogine och en lång rad andra nytänkare visat oss en värld som existerar på samma sätt som vi människor. Som självorganiserande process och självständigt system. Som skapar sig själv, uppehåller sig själv, reglerar sig själv och omskapar sig själv. - Vi är inte längre främlingar, inkastade i en fientlig, mekanisk värld, utan vi är skapelser av en vänligt skapande värld. Med hjälp av ett stort antal skrifter av forskare från olika områden - fysik, kemi och biologi, humaniora, samhällsvetenskap och teologi - presenterar och diskuterar Erland Lagerroth här detta nya och omtumlande tänkande om ett kreativt universum. Och därtill en forskning som syftar till vägledning och visdom."
Jag hyr ut Bullride - Mekaniska Tjurar - med tekniker/operatör och levererar över hela landet! Tre timmar kostar 6 000 kronor inklusive operatör! I aktivitetsutbudet finns mekaniska tjurar, femkamper, sumodräkter, gladiatorspel, klätterväggar och hoppborgar - för att nämna några. Årets nyhet är Mänsklig Bowling, där en deltagare spänns fast i ett stort stålklot med vilket kamraterna ska göra strike på superstora käglor! Den stora skillnaden mellan mig och andra leverantörer är att jag inte har någon industrilokal dit folk måste bege sig - jag kommer direkt till kunden istället! Dessutom har jag F-skattebevis sedan 1993. Maila för alla aktiviteter/priser. Du kan även ringa: 073-760 23 92
Gör festen lite mer spännande och hyr en mekanisk tjur för en klassisk bullride. Utmana dina vänner eller kollegor på en fartfylld tävling. Tjuren vi har tar upp en yta på 4,5 x 4,5 m och drivs med ett vanligt vägguttag. För 5000 kronor inklusive moms får ni ha tjuren i 4 timmar, då ingår utkörning, montering och hämtning. Vill ni ha personal som sköter den kostar det 6000 kronor. Gäller inom Skåne. Jonas: 0767-823730 Henrik: 0767-823731 Vid dåligt väder måste tjuren monteras inomhus Om du vill ha en skräddarsydd lösning tveka inte o höra av dig!
Bokförlaget Korpen. 1:1 uppl. 1994. 245 sidor s. Limhft. 22,5x15,6cm. Mycket gott skick. Dedicerad. Det här är en bok om den nya världsbild och vetenskap som nu snabbt växer fram i det breda uppbrottet från 1600-talsvetenskapen, och som låter världen och vetandet sjunga på nytt. Newton gav oss Lagen som vi levt under i 300 år. Lagen om en hård, fragmenterad värld som fungerar mekaniskt förutbestämt. Idag har nobelpristagaren Ilya Prigogine och en lång rad andra nytänkare visat oss en värld som existerar på samma lätt som vi människor. Som självorganiserande process och självständigt system. Som skapar sig själv, uppehåller sig själv, reglerar sig själv och omskapar sig själv. Vi är inte längre främlingar, inkastade i en fientlig, mekanisk värld, utan vi är skapelser av en vänligt skapande värld. Med hjälp av ett stort antal skrifter av forskare från olika områden fysik, kemi och biologi, humaniora, samhällsvetenskap och teologi presenterar och diskuterar Erland Lagerroth här detta nya och omtumlande tänkande om ett kreativt universum. Och därtill en forskning som syftar till vägledning och visdom. Erland Lagerroth är docent i Litteraturvetenskap vid Lunds universitet. Han har tidigare publicerat bl. a. Mot en ny vetenskap och Romanen i din hand.
Önskar köpa instrumentet till mekanisk Sumlog, 0 - 30 knop.