Quantcast
Till salu inom: ”

mekanisk metronom takt hållare piano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano malmsjö

Norrtälje
Piano

Linköping
vandrarskor

Stockholm
FM Mattsson

Malmö
LV Plånbok

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en keyboard som jag fick i present. specifikationer: Inspelning 50 olika sånger kan spelas upp (och läras ut genom inbyggd display) 30 olika beats (styles) 50 olika ljudtyper (voices) volym inställning tempo inställning demo metronome ställning för noter Har använt den max 4 gånger. Den är i nyskick med adapter. Kan även användas med batterier. Ni får även med första steget böcker och cd för att lära sig spela piano. 500 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Passar perfekt för nybörjaren och den erfarne. Köpt 2006 för 18000 :-, men nu har vi inte plats även om den är väldigt kompakt. Otroligt ljud för att vara ett elpiano, den har metronom och olika ljudbibliotek. Pianot har endast haft en ägare och köptes från Yamaha. Vi köpte den till min 13 åriga syster som skulle lära sig spela. Det är lite synd att vi inte kan ha kvar den men den måste bort då vi flyttat in till en studentlägenhet. Letar du efter ett elegant, kompakt och ljudfylligt piano så tycker jag att du borde titta på den. Maila eller ring, först till kvarn! (pianot finns så länge annonsen är kvar).
Säljer denna EMU Proteus Custom som är laddad med B3 kortet och ZR-76 kortet. Välanvänd och låter fantastiskt bra. B3 kortet är en väldigt bra emulering av b3 orgeln och har mycket inställningsmöjligheter. Kolla video för referens https://www.youtube.com/watch?v=gClVP8v24wA ZR-76 kortet har många sjyssta pads- och synt ljud men är mest känd William Coakley's Perfect Piano patch som har alla typer av flygel och piano ljud i sig. Denna har använts mest och särskilt i studiosammanhang. ZR-76 är också utrustad med de flesta GM ljud om man vill ha lite sköna DX7 vibbar. Säljes billigt endast p.g.a att togglehjulet inte kan snurra för snabbt. Snurrar man i lagom långsam takt är det inga problem men drar man snabbt hoppar den bland patcharna. Detta är tydligen ett vanligt fel på alla EMU's rackgrejjer och ny kan beställas för kaffepengar.
Ett piano som lär dig att spela från grunden, där du får utvecklas i egen takt, precis som du vill. Du lär dig både enkla och lite svårare låtar. Pianot är enkelt att förstå och det finns många olika inställningar som gör spelandet ännu roligare. Jag satte dit några bokstäver på tangenterna för att lära mig lättare. Modell: Yamaha Bredd: 34cm Längd: 94cm Ungefär 4-5 år gammalt men inte mycket använd.
Mekanisk metronom med klocka i trä av nötbrun mahogny, pris 600:- Skicka e-post eller ring 0702-688366