Quantcast
Till salu inom: ”

metallsängar säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej ! Vi säljer en nästan oanvant och väldigt modern bäddsoffa, som har varit i fritidshuset. Den är i väldigt bra skick, är väldigt stabil och är en kombination av soffa, sittmöbel och bäddsoffa med mjuk madrass ! Tygmadrassen är blå och metallram och allt är modern silver. Det går hur smidig och fort som helst att fälla ner den vid sovbehovet eller att sätta upp den igen vid sittbehovet. Jag begär 300 Kr, så skulle du vara rätt så fort om du vill ha den....innan någon annan gör det. Vid intresse så slå signal under 0371 43010 eller 072 2029796.
Pga flytt har vi olika möbler till salu. Dessutom maste vi bli av med en gammal badkar (200kr) och ett tvättfatt med kran (200kr). Alla priser gar att diskutera!! Bild 1: vitinskap lila (800kr) (reserverad), pall(100kr), fotölj i svart läder (600kr), soffbord i glas(200kr) med 2 svängbara skivor i frostat glas Bild 2: stolarna är salda!!, köksbord med nervikbara sidor(100kr), Bild 3: metallsäng (600kr) Bild 4: skap (ryggdelen saknas) (200kr) Kom gärna förbi och tittar. Mvh, Roland
Vår prinsessa har blivit stor och vi säljer därför dessa saker, som är i fint skick. Vit metallsäng (bild 1) 90 x 200 cm säljes inkl. resårmadrass och bäddmadrass. Pris 500 kr Sänghimmel Prinsess (bild 2) pris 75 kr Sänglampa Prinsess (bild 3) pris 75 kr Prinsessa över sängen (bild 4) pris 75 kr Sovrumsklocka Prinsess (bild 5) pris 50 kr Missa inte detta fina erbjudande! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer nu iväg 2st sängramar, det finns resårkärnor till båda om man vill köpa till för en billig peng! men inga bäddmadrasser. Bild 1: Säng/dagbädd bäddmått 200x90cm och höjd på ramen är 97cm pris: 400 kr Bild 2: Säng med bäddmått 200x90cm och höjd på gavlarna är 130 resp. 105cm Gavlarna ser likadana ut bara olika höjd, fick ej med båda på bild:( Pris: 400 kr
Metallsäng VENEZIA från Maggioni. Otroligt snygg design full av romantik! Maggionis handarbetskunskaperna med smidesjärn och mässing är kända i hela Europa. Hantverksskickligheten och handarbetskunskaperna, viktiga värden för en gammaldags verkstad, bygger på dessa erfarenheter. Enormt utbud av snyggt tillverkade sängar av järn, mässing, stoppning och skinn i vackra designer. Maggionis sängar är gjorda i klassisk italiensk stil: oavsett om de är tillverkade av trä, metall eller andra material har de diskret eleganta linjer som försiktigt vaggar dig till sömns eller gör dig rofyllt glad över ditt köp. Värt att titta närmare på Vallaste Möbler. Fri frakt i hela Sverige!