Quantcast
Till salu inom

"äkta michael kors väska mk säljes"

Göteborg
Idag

Bouleset

250 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Weekend /sportbag

400 kr
Citiboard
Borås
Igår

GUESS VÄSKA

200 kr
Citiboard
Butik

Väska

2 148 kr
NYTT Miinto
Butik

Väska

2 291 kr
NYTT Miinto
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Michael Kors Jet Set Medium väska

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
OBS! ENDAST 1 VÄSKA KVAR! Inlagd igen pga en köpare inte dök upp. Kom nyligen hem från USA där jag och tjejen köpte med oss ett par Michael Kors jet set väskor i färgen svart. Givetvis är dom äkta! Storleken på väskan är: H28 x B42 x D15 cm Fler bilder kan skickas om så önskas. Levereras oöppnad samt med MK dustbag. Väskan skickas endast som REK med posten för bådas trygghet. Förskottsbetalning gäller annars upphämtning på plats. Finns annonsen kvar så finns någon väska kvar!
1 250 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Karlstad

Michael kors, MK. Ny med kvitto & fri frakt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Michael Kors väska inköpt i maj 2013. Helt oanvänd, inte en skråma. Storlek: 37 x 35 cm. Mjukt cognacsbrunt skinn. Dustbag och kvitto medföljer. Givetvis 100% äkta. Nypriset var 1799:-, säljes för 1300:- inkl. spårbar frakt inom Sverige. Ring, sms:a eller maila. Ev. Avhämtning sker i karlstad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 300 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Södertälje

Michael Kors väska - nyinköpt september 2013

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gör plats i garderoberna och vill sälja min nyinköpta Michael Kors väska, storlek large, inköpt i LA i september 2013. Endast använd Max 5 gånger, så väskan är i toppskick! 100% äkta och köpt i en MK butik i ett köpcenter. Väskan är stor med bra fack och är i konjaksfärgat skinn. Plånboken på samma bild säljs ej. Kan hämtas söder om Stockholm eller skickas med posten. Priset är inte prutbart!
1 600 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Helsingborg

Michael Kors, silver märke/emblem ÄKTA

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej Säljer en underbar väska från Michael Kors. Tjockt svart läder, med emblemet i silver, lite unikt då hans emblem oftas är i guld. Inte så tunn som många av hans väskor kan vara, utan rejäl med bra fickor inuti. ÄKTA SÅ KLART, har "Electronic Receipt" som kan skickas med, för bevis å äkthet, köpt i Florida/USA i oktober. Finns även en plånbok till om intresse finns. Köpte ett sett. Jag har använt väskan några gånger bara, så den är som ny. Tyvärr är inte MK min stil riktigt, blir bara hängande.
2 999 kr
Blocket.se

Michael kors jet set ÄKTA MK, KVITTO

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej. Säljer nu min Michael Kors MK väska i färgen svart. Storlek medium. I mycket slittåligt saffiano läder. Väskan är köpt på Zelando och kvitto finns. Jag har varit rädd om den så den är som ny! Måste tyvärr sälja den då jag har köpt en annan väska (LV mm) som är nästan likadan. Jag kan skicka den mot postförskott. Eller annan betalningssätt. Jag bor i Göteborg och kan mötas upp lite överallt. Tveka inte med att ställa frågor! Med vänliga hälsningar. Ell.
1 800 kr
Blocket.se