Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min superfina ihopfällbara Microbike. Handgjord i Halmstad. Denna cykel är för vuxna och har samma prestanda som en vanlig cykel. Två växlar (Shimano) med fotbroms. Gjutna fälgar och riktiga kullagrade hjul (rullar lätt). Hopfällbar blir den väldigt liten. Har en vikt under 10 kg (googla gärna). Cykeln är i helt i nyskick. Passar fantastiskt för båten, i bilen, eller som en väldigt bra stadscykel. Kan tas med på bussen och tåget.
En jätte fin och knappt använd Microbike. Det är den enda cykeln som får medtas på tunnelbanan eller pendeln. Den är trots sina små hjul mycket stabil att cykla på. Den är gjord i aluminium och har inget som rostar varvid den är mycket populär att ha på båtar. När den är ihpfälld tar den nästan inget utrymme alls. En perfekt cykel att ha i city då den är lätt att ta in i lägenheten på kvällen. Mer information http://microbike.se eller https://www.facebook.com/microbike.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
MicroBike 3 växlad med Torpedo-nav i toppskick säljes för minst 800 kr till högsbjudande (har kostat 3 285 kr).
Vi säljer vår mycket fina MicroBike som är i ursprungsskick och nästan aldrig använd. En handgjord och hopfällbar svensktillverkad cykel efter svenskt patent (blir mkt. liten ihopfälld -passar tex. båtfolk). Shimanoväxel/fotbroms. Ca. 7 kg
Minimalt använd, hopfällbar, Microbike