Allt till salu inom "roddbåt aluminium"

Sortering:
Optimistjolle
Söderköping
6 dagar

Optimistjolle Visa liknande

3 500 kr
Blocket.se
Finnjolle 494
Flen
6 dagar

Finnjolle 494 Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
Linder 410 Fishing
Eksjö
6 dagar

Linder 410 Fishing Visa liknande

22 900 kr
Blocket.se
Gummibåt, Aqua marine
Linköping
9 dagar

Gummibåt, Aqua marine Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Typ Väderöjulle
Sotenäs
11 dagar

Typ Väderöjulle Visa liknande

9 000 kr
Blocket.se
Aluminiumbåt
Hultsfred
11 dagar

Aluminiumbåt Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Aluminiumbåt/rodbåt
Österåker
13 dagar

Aluminiumbåt/rodbåt Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
ILCA 7/Laser Standard
Oxelösund
13 dagar

ILCA 7/Laser Standard Visa liknande

43 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 9

Tidigare annonser till salu

Roddbåtar och jollar  ·  Södertälje

Roddbåt

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Roddbåt i plast (Crescent), säljes pågrundav tidsbrist. Båten e 440 cm lång bredden ca 146cm stuvfack bak där du kan förvara saker. Avsedd för max 5 personer Rek. motor: max 15 hästar Nya aluminium åror. 5 hästars Yamaha motor 2-takt från 96 med inbyggd tank, fungerar utmärkt. Ankare och öskar medföljer + div tillbehör. För mer info ring gärna eller skicka ett mail. Bild kan mailas, ska även försöka få upp en bild så snart som möjligt. Hämtas på platts med eget släp..
11 000 kr
Blocket.se
Roddbåtar och jollar  ·  Göteborg

Liten jolle

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Säljer våran lilla rodd-jolle. Storlek som en optimist. Perfekt att dra bakom båten på semestern och som jolle till barnen eller till dig själv. Jollen har trä-ribbor undertill så det är bara att ro rakt upp på land. Inuti är det trädurkar så man inte halkar omkring och blir blöt. Minifender, ös-kar och båtshake ingår liksom aluminium åror (fasta i årklykorna så de inte tappas i vattnet och lättare att ro med). Finns i Onsala strax söder om GBG.
1 500 kr
Blocket.se

Askeladden Segelcombi

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Askeladden Segelcombi ca 4,5 m. Ro, segla eller glid ljudlöst fram i ett par knop med den medföljande el-motorn. Båten har mycket god kursstabilitet tack vare centerbordet i aluminium, är i gott skick och ligger på en obromsad Fogelstatrailer. (Bild på en likadan båt.) - Segel (för och stor) i praktisk sjösäck - Tampar, förtöjningsgods, ankarlina och ankare - Åror med årklykor - Roder med rorkult och förlängare - Aluminiumrigg - Motor Guide 36 lb el-motor inkl 75 Ah fritidsbatteri - Obromsad Fogelstatrailer (mycket stabil) Pris inkl motor och trailer. Säljes p.g.a. byte till större båt.
17 000 kr
Blocket.se

Optimistjolle

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin Optimistjolle i Mahogny. Optimistjollen är bygd av Erik Linde 1976 och mätbrev finns. Det finns även en del historik på ägare som kan vara kul att ha. Masten är av aluminium och två segel finns med nummer S13435. Byggplåt finns i båten med nummer 12503. I botten på Optimistjollen så är det snidat i trävirket med snygga siffror 13435 som är samma siffror som i mätbrevet. Dessa siffror är även snidade i rodret. Mätbrev och byggplåt är en förutsättning för att få ändvändas i tävlingar. Båten är i mycket bra skick, så för den pedantiska och noggranna så är detta det rätta valet.
6 800 kr
Blocket.se
Roddbåtar och jollar  ·  Nynäshamn

Jolle roddbåt i aluminium

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Den är drygt 2 meter lång. Den är bäst lämpad för en vuxen. Trät runt om är dags att byta om man vill få den fin. (Det går att ro utan att Ni behöver byta något trä.) I aluminiumen är den i bra skick, endast en buckla framtill som suttit där i 20 år. Roslagsbåtar på Väddö är tillverkaren. Årsmodell okänd. Om jag minns rätt har vi ett par halvslitna åror som förljer med om jag hittar dem. Mvh Martin
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj