Quantcast
Till salu inom: ”

milan soffa divan säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Grattis

Södertälje
Bäddsoffa

Helsingborg
Skinnsoffa

Göteborg
Soffa

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga flytt till en annan stad säljer vi nu vår U-soffa, hemma bar och sängmadrasser. Soffa: Milan 6 Divan, U-soffa. I nyskick då vi är mycket på resande fot. Grått specialbeställt vävt tyg. Pga platsbrist vid transport så måste vi göra oss av med den. Pris 8700kr. (ord. Pris 10.990kr) Bar: renoverad hemma bar med ledlampor som lyser i diverse färger, förvaringsutrymme, samt vinkyl. Kylen är i nyskick och av märket samsung. 4 barstolar följer med på köpet. Perfekt för bland annat hemmafester. Allt detta för endast 3800kr.. Kan gå ner något vid snabb affär. SÅLD!! Sängmadrasser: 2st 80x200 med tillhörande bäddmadrass till 160cm säng. Knappt använda. Och i nyskick. 3700kr. (ord. Pris 4700kr) OBS, madrassen på bilden visar singelvarianten av våra, finns heller inga ben som på bild. Kan köpas separat eller allt på en gång. Priserna kan diskuteras vid snabb affär!
Svensktillverkade kvalitetssoffor säljes till riktigt bra priser i vår utställningslokal,Örebro. EN DANSK DYNAMIT ! RS-Line "MILAN" Bredd:(C)350cm Djup:95cm Avslut:235cm Divan:165cm Pris 10.900:- Boka din redan idag! Varmt välkomna förbi på en titt så lovar vi att ni inte har åkt i onödan. Vi finns på Österängsgatan 2 (vid Österplan) i Örebro.
Milan är en enkel och praktisk bäddsoffa att bädda upp.Bäddsoffan är vändbar och kan enkelt och smidigt montera divandelen på höger eller vänster sida. Gott om förvaring i divandelen.Utbäddad är soffan lika stor som en dubbelsäng och ger plats för två personer,sovytan blir 150x200cm. Mått: Bredd: 228cm Djup divan: 164cm Höjd: 85cm Bäddmått: 150x200cm www.kooloutlet.se
Hej, Säljer våran sköna divansoffa som är ca 1,5 år gammal. Köpt på sommarlagret i Karlstad för 8990:- och heter Milan. Längd 340 cm. (Åker och jobbar den 20:e juni till den 6:e juli då nås jag bara via mailen) BVSA!
Milan Divan från Mio. Säljes, fint skick endast använd 9 månader. 1st nackkudde medföljer. Mindre defekt på soffstommens tyg under en av sittplatserna. Nypris: 7590kr Hämtas i Norrköping