Quantcast
Till salu inom: ”

militär mc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett par oanvända Halvarssons skinnbyxor/hängelbyxor i storlek 52. Nyskick! Halvarssons kläder är hårt testade och används både av brittiska militären, och av polisen i tjeckien. Detta är något för dig som vill ha riktigt Hög kvalité på dina mc-kläder! 2000:-, prutat och klart! (Nypris 3500:-, och de är nya som sagt.) Har även en oanvänd svart hjälm i storlek 58 av märket Grex, 700:-
Säljer nu min roliga MC p.g.a. tidsbrist. Den är helt nybesiktigad och godkänd (för körning på landsväg). Lite nytt på den såsom: * Framdäck * Lukas tändspolar * Tändstift * Tändkablar * Batteri MC:n kräver lite av föraren, alltså med tanke på kickstarten. En kraftfull två-taktare, råstartk. Glöm nu inte att MC:n är 50 år snart och inte ny. Men som sagt, helt startklar, och bara ut och stila. Tändningsnyckel och instruktionsbok medföljer. Pris: 8.500:-. Ni kan även sätta in pengar och komma och hämta den senare om så önskas. Även transport kan ordnas, mot bensinkostnad. Telefon: 0737-548450. Mvh.
Säljer min kära mc i brist på tid. En riktig "ökenmoppe" som fungerar lika bra på slingriga asfaltvägar som på grus. Bäst trivs man på smala grusvägar när man kan njuta av den suveräna balansen i hojen. Besiktigad i maj 2011 utan anmärkning. Går mycket bra och startar alltid. Nytt bakdäck, drivpaket, fler kugg på bakdrevet och batteri från 2009. KTM stänkskärm fram. Utrustad med en "bullbar" som dels skyddar lacken vid lindriga omkullkörningar och dels kan man hänga en "easyriderpackpåse" på den. Diskret gråmålad som ger en lite råare öken/militär look. Du slipper de vanliga cirkusfärgerna. Medföljer gör också en topbox Giwi för en hjälm, eldriven roadbook på styret, originalljuddämpare och reservbränslepump från Hela Hojen. Osäkert hur långt den har gått, men uppskattar det till cirka 7000 mil. Sedan 2004 har jag bara kört max 150 mil/år.
Byxor tjej militär stl XS helt oandvända 350 kr. Byxor herr svart XL oandvända 350 Hjälmar Grå/svart 300 kr/st Hjälm Svart oanvänd Kr 400/st Jackor 250 kr vardera. Skor oanvända 350 kr Säljer Allt för 2200 Kr! Välkommna att ringa vid ev frågor,
Hängselbyxor i mjukt skin, fodrade. Rock, i lite styvare skin. Något för den som vill åka militär i hoj i retro stil. I bra skick ser inte ut att vara använda mycket. Passar nog mellan 170 cm och 185, beroende på bredd :-)