Quantcast
Till salu inom: ”

trehjulig mc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Automatisk växellåda, Kör MC med bilkörkort! Ja, med Piaggios läckra trehjuliga scooter blir det verklighet. I och med den individuellt fjädrande framvagnen så blir känslan som att köra vilken tvåhjulig scooter som helst! Automatväxel och fotbroms som bromsar fram/bak samtidigt gör den väldigt lättkörd. Kraftfull motor och goda utrymmen gör dessutom MP3:an till en utmärktt hoj för två personer. Låga drifts- och försäkringskostnader gör den dessutom perfekt för dig som pendlar. Vi kan dessutom erbjuda en förmånlig finansiering via Nordea Finans, med eller utan kontantinsats..
Automatisk växellåda, Kör MC med bilkörkort! Ja, med Piaggios läckra trehjuliga scooter blir det verklighet. I och med den individuellt fjädrande framvagnen så blir känslan som att köra vilken tvåhjulig scooter som helst! Automatväxel och fotbroms som bromsar fram/bak samtidigt gör den väldigt lättkörd. Kraftfull motor och goda utrymmen gör dessutom MP3:an till en utmärkt hoj för två personer. Låga drifts- och försäkringskostnader gör den dessutom perfekt för dig som pendlar. Vi kan dessutom erbjuda en förmånlig finansiering via Nordea Finans. Välkommen in!
Hej, nu är det dags att sälja guzzin, igen. Det är en V65c -85. Den är obesiktigad. Fint bruksskick, men då den går ojämnt så behöver den en genomgång. Har bytt tändspolar med tändkabel och tändstift . har även bytt kondensatorer, men inte hittat brytare ,så dom är gamla. Någon frågade om det kunde vara förgasarfel, och jag vet faktiskt inte. Jag har inte kunskapen, och har tröttnat på att leta grejer. Jag kan tänka mej ett byte om nåt roligt dyker upp. Trehjulig mc kanske..fyrhjuling.. el traktor . kom med förslag. Helena
Svenskregistrerad som motorcykel. Får köras med både A och B-körkort. Känd som trehjulig Bangkoktaxi. Helförsäkring helår kostar 1100:- Skatt: 280:- Skattad och besiktigad. Mycket bra skick och inga fel.
Ural M67 En av de få som lagligt körs på bilkörkort = trehjulig mc, kaross övrigt (98). Nya bränslesnålare förgasare.