Quantcast
Till salu inom: ”

militärtält 8 manna säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

20 manna camouflage färgat militärtält säljes. Endast använt ett fåtal gånger, i övrigt som i nyskick (direkt från förråd). Ett så här komplett militärtält är det svårt att få tag i. Komplett med tältlagslåda (innehållande tältpinnar, tältspil, kamin, kamin ställning, tork ställning, slägga mm), tält tallrik samt tältlykta. Mycket lämpligt för större familjer eller kompis gäng som skall på musik festivaler mm. Ej rätt kamin på bilden utan original tält 20 kamin medföljer. Endast telefonkontakt. Endast för avhämtning och kontant betalning. Eventuellt viss rabatt om snabb affär, först till kvarn gäller.
2 st Militärtält, 20 manna. Tälten är i bruksskick. Det mörkgröna är inte använt så mycket. Finns småhål som en 5 krona, och ett något större. Det saknas tältpinnar och markspik. Tältpinnar görs enkelt av piassavakvast. Tälten är försedda med vedkamin. Skorstens funktionen att hålla upp taket via tälttallrik. Tältdukens ytterkrans spänns fast vid marken med hjälp av tältspik. och insidan av ytterväggen stagas upp med hjälp av ungefär meterhöga tältpinnar av trä. Maila eller sms endas om du vill köpa tälten. Det som syns på bilderna är det ingår. 6000kr för båda.
Ett 12 manna militär tält I perfekt skick, färgen ej nött. Det är grönt! Alla tillbehör finns torkställning och spikar. Myggnätet är helt! Finns en hemma gjord extra ring för tält tallriken. En smidig eldstads begränsning medföljer. Tältet är använt och eldat I av oss 1gång! 10 - kantigt 4900mm diam. 1850mm höjd. Vikt ca 40 Kg Orginal doft. Finns ej så många kvar av dessa robusta tält, inte I detta skick, brukar vara trasiga kring tälttallrik pga gnistor. Detta tält har 2 små lagningar på sidan, proffslagat, liten gnist skada.
Söker militärtält 8 eller 12 manna till rätt pris, inklusive kamin.. Mvh: Andreas
Hej Söker ett stort tält för 8+ personer. Är främst intresserad av ett militärtält. 12 eller 20 manna. Har ni något annat stort tält finns intresse av det också.