Quantcast
Till salu inom: ”

militärtält 12 patrulltält 8 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Militärtält

Sverige
Hyr Roddbåt
F
Värmlands län
Hyr Fiskespö
F
Värmlands län
Hyr Tält
F
Värmlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bild 1 Säljer ett militärtält 12-manna med kamin och tältpinnar. kaminen är i rostfriplåt och duken är i vattentätt impregnerad väv. tältet är 4900 mm i diameter och är 10 kantigt. höjden i mitten är 1850 mm och det väger ca 40 kg. Pris 4000:- Bild 2 Samt ett patrulltält 8-manna från svenska försvaret Tältets duk ät i ripstop tyg som är impregnerat så att tältet är vattentätt. Försvaret har inte haft några pinnar till detta tält utan antigen hängt upp det i träd eller tillverkat pinnar på plats. Till tältet finns en kamin i rostfritt som även har så att du kan koka vatten på den. Tältet är inte beroende av kamin för att kunna resa det. Mitthöjden är 1500mm och vägghöjden är 600mm. Vikten är 20 kg Pris 4000:- Båda tälten är i bra skick och kamin finns till båda. Priset kan disskuteras. 12 mannatält, tält, patrull, militär, tolvmanna. expedition
Säljer nu mitt 12-manna militärtält som är i toppskick med bara några få lagningar. Tyget impregnerat och vattentätt (när jag själv tältade i det i ösregn droppade det inte in en skvätt) Alla tillbehör medföljer: Kamin Hammare Tältpinnar (Obs! en tältpinne fattas) Trälåda Pris 5.200:- (kan diskuteras vid snabb affär) Hämtas här i Lund eller skickas via bussgods. Hör av dig på telefon eller mail!
Millitärtält, typ 6-8. Typiskt militärtält i klassisk fält modell. Ger en skön "Flashback" till Lumpar tiden eller något rep möte. Gott om plats för fiske gänget eller festival firarna. Tältet är gjort utav klassiskt militär tyg/duk modell m/59.Det finns oxå ett inner tält i tunnare mtrl, som kan hängas upp i öglor på insidan. Självklart den klassiska rostfria kaminen ( som eldvakten skall hålla sig vaken och underhålla, när vi andra sover) med eld spjäll, skorsten och vattentank. Tältpinnar av kvastskaft & ett gäng metall spikar för tältlinorna. Ett par små hål i storlek med en blyerts pennas blyerts (1-3 mm), som uppstått när eldvakten eldat så det kommit "eldflugor" ur skorstenen. Allt utom kaminen packad i grön tältsäck. Alltså, tillfälle för Grabb gänget inför "fiske resan", Mc turen, eller festival besöket. Funkar nog för den stora familjen oxå!
OBS! Detta objekt säljes på nätauktion på www.kvibergsoverskott.se under flik auktioner, Det slutgiltiga priset avgörs vid nätauktionens avslut, Se avslutningsdatum, 141022, Se nedräkning, För mer information och bilder www.kvibergsoverskott.se, Militärtält 20-manna bra skick Passa På , BESÖK REGELBUNDET ETT AV NORDENS STÖRSTA ÖVERSKOTTSFÖRSÄLJNINGAR, NÄTAUKTION.FORDON.WEBSHOP.VARUHUS, Anmäl er som kund på www.kvibergsoverskott.se och få regelbunden information om nya nätauktioner, Erbjudande Webshop samt försäljningar Om företaget www.kvibergsoverskott.se Här hittar du komplett information och fler bilder. NÄTAUKTIONER.DIREKTFÖRSÄLJNING.PÅPLATSAUKTIONER. Vi säljer fordon och övrig materiel. Direkt från Försvaret runt hela Sverige. Fordon och övrigt från Polisen, Företagsfordon och maskiner, privata fordon mm mm. Nya nätauktioner startar regelbundet.