Quantcast
Till salu inom: ”

militärtält sjukvårdstält säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Militärtält

Sverige
Hyr Roddbåt
F
Värmlands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Militärtält Sjukvårdstält 3B,golvyta 4.6x5m höjd 2.5m vikt med emballage ca 205kg. Aluminiumställning för lättare resning av tältet.Tältspis+värmeskydd ingår.Perfekt för jaktlag,föreningar samt vid evenemang.Har inga foton på tältet,endast bild från beskrivning.Färgen är solid grön som vanligt på tältduken. Tel.070-6208587 ENDAST TELEFONKONTAKT EJ MAIL!!
Militärtält typ sjukvårdstält. Komplett med kamin, rökrör, värmeskydd, tältlåda och allt som hör till.
Mått: 3,6 x 4 m Höjd mitt 2,4 m Höjd vägg 1,3 m Tältet är utrustat med kamin och skorsten och har tre ventilationsfönster. På ena sidan finns, där duken mött marken, en skada i tältduken. I övrigt se bilder.
4 st militärtält säljes varav två är sjukvårdstält och de andra två är 20-mannatält. Alla tält har medföljande kamin. Tälten har små defekter i form av hål, men det är inga problem för den händige. Priset är 1000 kr styck eller alla 4 för 3000 kr. Kontakta på telefon då mailen är lånad.
Ett helt nytt militär/sjukvårdstält / ryggåstält ca 25 kvm med två kaminer med kokmöjligheter, plexiglasfönster, verktyg mm. Stomme av alumimium, lätt att montera.