Quantcast
Till salu inom: ”

minimoto 70cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ska sälja min nyservade minimoto/pocketbike pga att jag inte har någon plats att köra på. Går riktigt fint och är stark. Har elstart och en motor på 70cc. Behöver några smådelar, men annars inget. T.ex riktigt luftfilter och framkåpa och batteri. har kommit upp i höga hastigheter utan några problem. endast avhämtning. kan provköras.
Startar och går bra. det som måste göras är att köpa en dragkåpa och ett batteri, men går att ta ström från ett annat batteri.
tjenna nu ska jag sälja min leksak pga att ska köpa cross. det är en sprint moppe jag byggt själv som är gjort av en caio och en vivacity det som sitter på är en 70cc och en 19mm fögge det enda som inte finns är en gasvaier annars funkar den. PS! Skickar med 1 st minimoto+1 st pocketbike på köpet.
Vill sälja min minimoto (motorcykel) med HD-stuk! Årsmodell 2012 och är 70cc. Motorcykeln är 4-växlad (halvautomatisk). Cool maskin med ett härligt ljud! Vid intresse hör av er till antingen min email-adress eller mobil! Pris kan diskuteras! Eventuellt byte av något slag kan vara intressant.