Quantcast
Till salu inom: ”

mio barnsäng säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mio eksäng
F
Västerås
Matbord.

Borås
Mio barnsäng

Gävle

Tidigare annonser till salu

Säljer vår fina barnsäng med tillhörande sänglåda under sängen. Perfekt förvaring för ex. leksaker, lätt för barnet att både komma år sina saker och att städa undan dem. Sängen har en skyddande fallbräda som kan sitta på vilken sida av sängen som man väljer. Garderoben är nätt med två lösa hyllor och en hängstång. Sen en låda längst ner. Sängen är beige/benvit med träkant på. Allt är i fint skick men är kantstött här och var. Passar både tjej och kille. Köpt på Mio. Säljer hela kittet för 1500:-
Hej jag ska sälja alla min möbler nu som jag har i lägenheten pga flytt. sofforna har 1års garanti kvar. köpt från mio för ett år sen. vi köpte för 12000 men säljer för 6000kr. tre vånings madrasser(kan bestäma höjden för madrasserna själv)men sängen (sängen är ganska gammal) för 2000kr. Barnsäng med madrass (utan leksaken) för 500kr Har Även en massa andra möbler för mer information är det bara att ringa.
En fin barnsäng från Mio med stödbräda för att minimera att barnet ralmar ur. (Ej med på bild) Bra förvaringsutrymme under sängen. (Ikea plastlådor passar perfekt) Madrass från Mio. Yttermått säng: 175x82x72 Madrassstorlek: 170x70x10 Nypris: Säng 2200kr Madrass 600kr Totalt: 2800kr Prutat och klart. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fin barnsäng, 170 x 70 cm (madrassens storlek). Sängen är i vitmålad trä (något tonad) med en list i trä ovanför både huvudändan och fotändan. Det finns en skyddsplanka till som man kan välja att lätt ta bort när man inte vill använda den mer. Sängen är från Mio möbler och köptes för ca 5 år sedan. Sängen är i jättefint skick!!! Det finns en tillhörande madrass som följer med om ni vill. 070-4814538
Säljer en barnsäng med förvaring. Bäddmåtten är 90x200 cm. Madrass ingår ej. Stegen på bilden ingår och är handgjord; anpassad för sängen. Förutom funktionen som stege så fungerar den även som fallskydd. Sängen säljes nedmonterad. Anledningen till det låga priset är två skador. En på en underliggande del samt ett trasigt hyllplan. En någorlunda händig person skulle sannolikt kunna laga eller ersätta dessa två delar med material från närmaste byggvaruhus. Om det är några frågor så är det bara att höra av sig på angivna kontaktuppgifter.