Quantcast
Till salu inom: ”

mio kansas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bokhylla

Helsingborg
Soffa

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Kansas TV-bänk från Mio Möbler säljes. Originalpris 2190:-, mycket bra skick! Tycker jättemycket om bänken, den är snygg och praktisk, men vi vill helt enkelt förnya lägenheten lite. Är det något du undrar över så är det bara att höra av sig! Jag har dragit ner priset rejält direkt och hoppas på en snabb smidig affär. Mvh/ Patrik Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu Kansas tvmöbel köpt på mio för ca 2 år sedan. Den är i gott skick och väldigt snygg! Säljes pga flytt. En riktigt snygg tv-möbel för dig som inte vara nöjer dig med att den är praktisk. Mått: Bredd 145, Djup 45, Höjd 30 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu vår favoritsoffa, en mörkgrå soffa från Mio (modellen hette Kansas när vi köpte den men nu är Kansas en annan modell). 2,5 sits soffa som är väldigt bekväm och mysig! Säljer den pga att vi köpt en bäddsoffa istället. Den är ju gammal, men har inga fläckar som stör och ser fortfarande i fint skick. Inte vidare nedsutten heller. Mått Bredd: ca 220cm Djup: 94cm Sittdjup : 60 cm Höjd: 87 cm Sitthöjd: 48 cm Innerbredd: 150 cm Rygghöjd: ca 50cm Priset kan diskuteras med snabbt köp. Soffan går att montera isär vid transport!
En jättefin vit högglanslackad byrå från Mios Kansasserie säljes för 2000:- Ordinariepris 5450:- 5-lådig byrå i vit högglanslack, B 120, D 60, H 117 cm