Quantcast
Till salu inom: ”

mio brun skinnsoffa säljes

FÅRSKINN

Grums

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Väska

Mölndal
Skinnsoffa

Göteborg
Jeans

Borås
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mina bekväma härliga soffor i brunt skinn. Köptes för 2 år sedan, de var då 2 år gamla och inköpta från Tibergs möbler (MIO) i Göteborg. Inte en repa eller märke, välskötta och omhändertagna. Vi har nämligen hittat en soffgrupp med Divan som passar bättre som TV och film-soffa och har inte plats att ha kvar dessa tyvärr.. Varmt välkomna, först på plats gäller..
Hej! inför höststädningen så är det dags att rensa bort saker som bara står i vägen här hemma. jag har nu en jätte fin skinn soffa till salu, ( brun) som är köpt i mio för några år sedan. 3+2+1 alltså gruppsoffa. inga sprickor inga hål, köpte den för nästan 30.000 kr säljer den nu för 4000kr vilket är riktigt billigt vill bara få bort den eftersom har redan beställt min nya soffa . soffan finns att hämta i kista ! MVH Lina
Lilla soffan 2-sits Bdh: 175x85x85cm Stora soffan 3-sits Bdh: 225x85x85cm Ena dynan har slitmärken, se bild Står i Onsala. Inköpta på MIO för ca 4 år sedan för över 10 000:-. Det här är galet billigt. Pris: 400kr eller (lägre) bud, skambud, bytes osv... måste bort pga flytt utomlands. Blir det inte sålt nu gräver jag ner dom med en dynamitgubbe...
Nu vill vi sälja vår fina soffgrupp i skinn! Den har inte används på några år och söker nu ett nytt hem. Den har några år på nacken men är fortfarande i fint använt skick! Nypris på allt var ca 35000 kr. Färgen är brun och soffan är i gediget tjockt skinn. Ring eller maila för mer info! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mio today "four", soffor i brunt äkta skinn. En tresits och en tvåsits i mycket gott begagnat skick! Bord i ek med glasskivor inköpt på möblera. Bra skick förutom glaset som är repigt men det går antagligen att måla eller köpa nytt. Tresits soffa: 1500kr Tvåsits soffa: 1200kr Bord: 200kr Eller allt tillsammans för 2700! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.