Quantcast
Till salu inom: ”

mio soffa yesterday säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dräktjacka

Härryda
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu säljer vi den underbara fåtöljen Yesterday från Mio. Den går, enligt mig åt det bruna hållet men den kan även se lite grå ut - beroende på ljus. Den är helt utan anmärkningar och knappt använd. Ny kostade den 4000, vi säljer den nu för 2000 kr. Notera att katt finns i hemmet! Fåtöljen finns att hämtas i Sandhult, alternativt vid Frölunda Torg i Göteborg.
Ljusgrå soffa med divan som ny och i mycket fint skick från MIO. Pris 4500 kr (nypris 10 000 kr) Svart soffbord i designen Yesterday från MIO. Pris 500 kr (nypris 2000 kr) https://www.mio.se/produkt/yesterday/25935282 Byrån Malm i svart från IKEA. Mycket fint skick. Pris 400 kr (nypris 1000 kr) http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/60127973/ Ring 0734-39 42 85 eller maila vid intresse. Alla möbler finns i centrala Malmö för avhämtning.
Yesterday retrosoffa från Mio. Inköpt hösten 2012. En fjäder har lossnat på undersidan och sticker fram, se bild 2, men inget som påverkar soffans funktion eller utseende annat än om man vänder på den. Annars I fint skick och den har inga fläckar eller hål vad jag kan se. Säljes endast pga av flytt då vi inte längre har plats för den. Står för närvarande i vår källare. Nypris 5 990 kr. Säljes för 3000 kr. Hämtas i Krokslätt i Göteborg.
Säljer vår soffa Yesterday för 700:- Inköpt på Mio för några år sedan, lite nedsutten men inget fel på den utom möjligtvis någon fläck här & där. Säljer även vår fåtölj från Ikea med fällbart ryggstöd för 300:-. Denna är inte heller trasig på något sätt men vi har småbarn & det finns därför fläckar vi inte bemödat oss att försöka ta bort. Möblerna kommer från djur & rökfritt dock inte barnfritt hem. Ingen av möblerna har avtagbart tyg. Vill gärna bli av med det snabbt då vi köpt en ny soffa.
Pga flytt säljer jag min helt nya Yesterday från Mio.