Till salu inom

"mio stolsdynor säljes"

Lidköping
Idag

Madison 3-sits soffa från M...

15 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Matgrupp

3 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Nils Familjesäng Mio

2 000 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Fotlampa från Mio

250 kr
Blocket.se
Stenungsund
Idag

Divansoffa från MIO

9 900 kr
Blocket.se
Tumba
12 dagar

Stolsdynor från Mio

600 kr
Blocket.se
Idag

Matgrupp Acky från Mio

5 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Soffa, matbord och bokhylla

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! På grund av flytt säljer jag nu en del av mina möbler. Köksbord 180 * 100 cm med fyra stolar säljes tillsammans för 500 kr. Bordet och stolarna är i bra skick men stolsdynorna är lite slitna. Fin och bekväm skinnsoffa i brun färg med rött inslag från Mio säljes för 1800 kr. Soffan har en brunare färg än vad bilden visar och är alltså inte fullt så mörk. Expedit bokhylla svartbrun från IKEA säljes för 250 kr.
0 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Stockholms län

Köksmöbler + skåp, billigt pga flytt

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Jag flyttar till en mindre lägenhet inom en väldigt kort tid så därför måste jag göra mig av med möbler som inte får plats. Möblerna det gäller är följande; Köksbord med 4 tillhörande stolar: Köksbordsgrupp från Mio. Vita ben med björk skiva. Dessutom finns det en utdragbar skiva som gör så att bordet rymmer 6 stolar istället. Bordet är i gott skick och använt ca. 3 år. 4 st. blåa stolsdynor följer med. Ursprungspriset: 6000 :- Mitt pris: 2500:-. Priserna kan pressas vid snabba köp!
0 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Järfälla

Mio matsalsbord och skänk

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Handgjort matsalsbord med 6 stolar. Brunbetsat, massivt sheesham. Serien har tidigare sålts på Mio. Bordet och stolarna är i nyskick. Mått: 180 x 90 cm Nypris 7500 kr Pris 3000 kr Skänk i samma stil och av samma material 178 (bredd) X 80 (höjd) x 46 (djup) Nypris: 4000 kr Pris: 3000 kr Bruna stolsdynor i fint skick (dock lite solblekta) kan ingå vid köp av hela gruppen.
3 000 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Uppsala

Matbord mahogny m stolar (Mio)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej! Vi säljer vårt mahognymatbord med tre tillhörande stolar då det är för stort för vår nya lägenhet i Salabacke. Bordet har en iläggsskiva och kan lätt ge plats åt 8 personer. Anmärkningar: Bordet är något år gammalt men har en osliten skiva bortsett från en repa och ett litet jack. Stolsdynorna ser använda ut men kan lätt kläs om. Priset är nedsatt pga tidsbrist. Ring eller smsa gärna! Med vänliga hälsningar Malin
600 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Halmstad

Matbord och 4 stolar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer ett robust vitlackat matbord med tillhörande 4 stolar inköpt på mio möbelaffär. Med på köpet kommer också 4 st nya och oanvända stolsdynor som knyts i stolsryggen nedre del. Iläggs skiva finns fortfarande att kunna köpa på mio för den som önskar förlängnings möjlighet utav bordet. Säljes endast pga flytt till mindre boende. Bordsbenen kommer ned monterade för lättare flytt. Köparen står för egen hämtning och endast seriösa ombeds ta kontakt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj