Quantcast
Till salu inom: ”

mio vitrinskåp barskåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sängbord

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu denna skönhet! Ett italienskt vitrinskåp/bokhylla liknande , med hyllor utav glas skåp och barskåp. Går att delas i tre delar , men har en krona på toppen av alla tre som för samman dom. Har även lampor i taket inuti i skåpet som lyser upp det och gör det fina skåpet till något magnifikt. Bredd: 275 cm Längd : 210 cm Djup : 38 Köptes ifrån MIO för 19.500 kr för 4-5 år sen , men har skötts varsamt , så ser helt nytt ut fortfarande. Köparen hämtar. OBS! Priset går att pruta ner!
Stor hylla med möjlighet att förvara massor. Vitrinskåp, barskåp, stora underskåp. Delad i tre sektioner. Går att möblera som på bilden eller sektionerna var för sig. Belysning i vitrinskåpet, hyllor av glas. Köpt på Mio för en massa år sedan. Bra skick med tanke på åldern men några skavanker finns. Vi bor två trappor upp i ett hyreshus, köparen får själv bära ut möbeln ur huset, därav det billiga priset. Kommer någon och hämtar den fort så vi blir av med den kan vi sänka priset lite till. (Kan ha svårt att svara i telefon under arb. tid, men lämna ett meddelande eller skicka ett sms så kan jag höra av mig.)
Ni kan nu fynda ett skåp designat av Anika Reuterswärd i samarbete med MIO Möbler 2009. Ett vackert skåp i svartbetsat trä som kan användas som förvaringsskåp till exempelvis glas, barskåp eller annan förvaring. Det säljes nu pga flytt till utlandet. Måtten är: Bredd 100cm, djup 40cm, höjd 165cm Nypris(kvitto och garanti finns kvar): 16.500kr. Säljes nu för 10.000kr. Välkomna att ringa eller komma förbi och kika på det!
Nypris 15 000 kr inköpta 2010 på WIKA MÖBLER och MIO Piteå Designade höga barstolar med tyg samt skinndynor (utbytbara) Barbord i ek, infästning och ben i rostfritt stål. Spegelhylla/barskåp Mio Möbler Piteå Säljes pga flytt, hämtas i centrala Luleå Se priset: Endast 1999 kr för allt Vitrinskåp ek/glas med belysning. Nypris 9000 k, nu endast 1499 Säljer även fina designskåp i ek med frostat glas, nypris 12 000. Nu endast 1499. Köp alltihop så får du allt för 4500 kronor
Ekbokhylla Vinslöv från Mio. Påminner om EM:s Carpatibokhylla. Det finns vitrinskåp med belysning och barskåp. Luckorna låses med nyckel. Två delar är Bredd 87, Djup 35, Höjd 198. En del är Bredd 46, med samma djup och höjd och vitrinskåpet är lite djupare med ett mått på 45. Nypris: 16200:- (-99)