Quantcast
Till salu inom: ”

missionshus bönhus till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Missionshuset i Karlsbyheden uthyres under perioden 1 mars till 30 Juni. (Perioden kan eventuellt komma att förlängas.) 3,500kr i månaden. Kallhyra. HUSET: Huset är ett gammalt Missionshus beläget mitt i byn Karlsbyheden i Sundborns socken, 13km nordöst om Falun. Huset är ett pågående renoveringsprojekt så den del som idag är aktuell att hyras ut är den som är bebodd i dagsläget. Dvs 80kvm utav husets totala, ca 230kvm o. Fler utrymmen kan bli aktuella i den mån att de står klara. Övervåning: 2 rum i anslutning till varandra: 4x8,5m Entréplan: hall 3x4 m , kök 4x4m Källarplan: liten toalett med duschkabin: 1,5x2m, hallrum 4x3m Ett önskemål är att hitta en person som är kunnig att ta husrenoveringsprojektet ett par steg framåt under hyresperioden. Hyran kan då reduceras något beroende på vad du/ni kan åstadkomma under er tid i huset. Närmaste mataffär ligger i Sundbornsbyn 5km bort, bussförbindelser till Falun och Svärdsjö 50m, Hedkarlssjön med sandstrand och badbrygga 700m. ÖVRIGT: Rökfritt. Ej kattalergiker. Goda referenser från tidigare hyresvärdar och eventuella renoverings/byggnadsarbeten är ett krav. Frågor? Ring: Vendela 0768 502106
väl underhållet missionshus från 1800 tal. högt läge med utsikt över dal. timmerstomme, 3 kammarbrunn, vatten toalett. dusch. ved spis i kök. sal med ca 60 kvm och 5 m takhöjd och en jätte viking kamin från 1920 tal. ny skorsten. kaminer i alla sovrum. nydragen el. nymålade fönster och fasad för ca 3 år den. ca 850m till vacker badplats. fina kommunikationer med buss. beläget ca 1 mil söder om kisa. fri köpt tomt ca 1200 Kvm. pris 350.000 eller högstbjudande.
BUDGIVNING PÅGÅR Änglagård är ett gammalt missionshus byggt ca år 1800 och som för 4 år sedan renoverades till bostad. Salen har byggts om till vardagsrum och kök (Kvik) med öppen planlösning och med behålld takhöjd om ca 6,5m. Gasspis, kombinerad ugn/micro, kaffemaskin från Siemens. Kyl/frys med ismaskin LG. Fastigheten har 2 sovrum , möblerbar hall, tvättstuga med golvvärme, badrum med spa-badkar och separat dusch, även här golvvärme. Runt fastigheten finns sammanhängande altan i 3 väderstreck. Vinterbonat gästhus, 2 st förråd och lekstuga finns på tomten som ligger ett stenkast från Storån med fiskerätt. För mer info och kontakt, klicka på länken nedan.
Slipstensjöns Missionshus säljes, för rivning eller ombyggnad. Huset är på 180 kvadratmeter och tillhörande tomt på 870 kvadratmeter. Övervåning: Ett rum och Kök Nedervåning: Ett stort rum som varit Kyrksal med vackert furugolv, Hall, Serveringsrum och Kök. Källare: Förråd, Toa, Vedpanna etc. Största delen av huset har timmerstomme, klädd med träpanel på utsidan Taket är i galvad plåt Ursprungligen vedeldad varmluftsuppvärmning. Senare kompletterad med direktverkande el. För frågor och visning kontakta: Lennart Norgren, 0933-710 32 (församlingens ordförande) Klas Johansson, 070-317 43 58 (distriktsföreståndare)
Vi hyr ut vårt charmiga missionshus som är ombyggt för åretruntboende och renoverat i lantlig stil. Bergvärme, flera braskaminer och vedspis/spiskupa i köket. Stora, vackra sällskapsytor med 5 m takhöjd. Stor tomt med odlingsmöjligheter för den som är intresserad. Garage/uthus. Huset ligger ca 20 min bilväg från Karlstad och Säffle. Även goda bussförbindelser. Hyra 4500 kr kallhyra. Tillkommer kostnad för el och sophämtning. Ev möjlihet till framtida köp. Tillträde 1 februari men det går ev att flytta in tidigare. Skriv några rader om er själva så hör vi av oss.

... eller prova att söka på missionshus