Quantcast
Till salu inom: ”

missionshus säljes

Tidigare annonser till salu

Byahornet 2002. 73 sid. fotoillustr. En församling upphör, ett missionshus blir sålt, men vad hängivna människor där offrade och arbetade för har satt sina spår i bygden. Det är av bestående värde. Denna bok är en kärleksförklaring och en hyllning till alla sådana små församlingar över hela vårt land. Resultatet av arbetet kan inte mätas på vanligt sätt, men frukten finns kvr. Vissheten om detta har varit anledningen till att boken blev skriven. Förlagsnytt ex. Dock med märke efter prislapp. ISBN 9185624942
Med ett sänkt pris kan ni få över pengar att fixa det som påböjats av renovering. Vissa avlopp är bytta och det är förberett för extra toalett o dusch på ovanvåning där det kan bli en mysig lya. Huset värms upp av värmepumpar som försörjer källarlokal o mellanvåning. Den lite händige kan få ett fint boende med kompletterande uthyrningsmöjliigheter. Ev kan jag tänka mig att hyra ut delar av huset om jag inte hittar den händige köparen. Hör av er så kan vi diskutera. Jag söker f.ö ett alternativt boende såsom bostadsrätt eller liten stuga.
Stort hus med stora rum och öppna ytor. Missionshus fram till 2005, med en stor kyrksal, ca 70 kvm. Bergvärmepump har installerats nyligen. Ytterdörrar bytts ut och vissa stambyten är gjorda. Huset har visst renoveringsbehov, men har stor potential att bli ett riktigt drömhus. Huset kan även vara lämpligt till att driva kurser eller annan verksamhet i. Det ligger i naturskön miljö och närhet till vatten. Meddela intresse via e-mail eller ring mobilnummer.
1979 Gummessons. Hft. 99 sidor. (21x15cm, 250g.) Rikt illustrerad. Mycket fint skick.
1979 Gummessons. Hft. 99 sidor. (21x15cm, 250g.) Rikt illustrerad. Mycket fint skick.