Quantcast
Till salu inom: ”

mjölkkannor mjölkkanna 50l kärl säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Adria 663 UK
F
Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett tryckexpansionskärl på 150 liter säljes. Obetydligt använt, säljes pga behov av större. Nypris på Rinkaby Rör: 2670:- säljes för 1600:- 2st öppna expansionskärl á 50 liter/st säljes pga byte till slutet system. Använda i ett år ganska precis. Rostfritt. Ø315mm Höjd 600mm Nypris på Rinkaby Rör: 1140:-/st säljes för 1200:- för båda. Undviker helst att skicka dessa, men kan göra det efter att betalning inkl fraktkostnad nått mitt konto. Hämtas helst på plats, men kan möta upp inom några mils radie enligt ök.
Fysisk & Webbutik i Stockholm, snabba leveranser till hela Sverige. Länk finns nedan! US Assault ryggsäck i ca 50L, tillverkad av 100% polyetser/Polyvinylklorid. Ergonomiskt utformade vadderade axelremmar, ca 5cm bred, justerbar längd. Remmar för att fästa extra material, 2st stora fack med olika blixtlås och en extra mesh fack. 2st fickor med olika mått på framsidan med blixtlås. Perfekt för träning, fritidsryggsäck och fiske mm. Denna US Assault ryggsäck är inte bara snygg utan mycket praktisk. Ryggsäck för träningskläder med flera fickor med dragkedja, möjlighet att utöka volym i form av M.O.L.L.E fäste. * Total volym: 50 liter * Mått: 52 x 29 x 28 cm * Vikt: ca 1100 g * 2-vägs dragkedja * M.O.L.L.E fästsystem Om företaget Nordic Army Gross HB är ett företag som bedriver grossförsäljning samt direktförsäljning av militära överskottsprodukter och nyproducerat. Vi är bla. distributör av Rothco USA, Propper USA och Mil/Tec.
Akvarium som är 50 liter säljes. En del tillbehör finns till som bl.a. syrepump, prydnader, stor sten och håv. Akvariet behöver en rejäl rengöring då det stått en del år i ett förråd och blivit dammigt och skitigt. Det finns en integrerad pump i överdelen som saknar filter, det finns plats för lysrör i överdelen men där finns inget lysrör i. Sist jag använde akvariet fungerade den inbyggda pumpen, syrepumpen och det var vattentätt men eftersom det inte har blivit använt på ett tag kan jag inte garantera att det fungerar i dagsläget och att akvariet är vattentätt men det syns inga synliga sprickor. Framrutan är välvd. Om akvariet får sig en rengöring kan det antagligen bli väldigt fint och sist jag använde det fungerade allt men som sagt lämnar jag inga garantier därav det låga priset. Kan även användas till diverse gnagare som hamster, gerbil, möss osv. Måtten är följande: Längd: 51 cm Djup: 26 cm Höjd: 38 cm Avhämtas på Husensjö i Helsingborg Med vänlig hälsning, Jenny
Vi säljer tre stycken mjölkkannor samt två mindre kärl. Mjölkkannor: 350 kr styck eller 3 st för 900 kr. Mindre kärl: 250 kr styck. Har innehållit fotogen/bensin. Hämtas 1,5 mil utanför Eskilstuna.