Quantcast
Till salu inom: ”

gamla modellbåtar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

På vår nätauktion den 24:e auktioneras det ut många fina rop: Konst Gamla skyltar Modellbåt Bronsskulptur Arne Durban Silversmycken Smycken från Kalevala Kinavas Kanton Glas Porslin Samlarföremål Det är lätt att reigstrera sig på våra auktioner. Vi har hemkörning i 031-området, 200:-/rop Visningstider i hallen Tillgängligheten 3 vid Lundbyleden Mån-tis 11-18 Fre 13-18 Lör 11-14 Göteborgsauktioner, inred med personlighet! Om företaget Göteborgs auktioner är ett familjeföretag vars kunder, köpare som säljare, är våra allra mest värdefulla tillgångar. Därför tror vi på ett öppet personligt bemötande samt god service. Vår intention är att det ska vara smidigt och enkelt att anlita oss. Vi tror på mångfald och erbjuder auktionsobjekt för alla smaker och intressen. Detta gynnar köpare som säljare, hos oss har alla en chans.
Fyra stycken modellbåtar säljes. Comet m.m. Största fritidsbåten (50-60-tal) i bild har måtten 85 x 26 cm. Alla säljes tillsammans för 6000kr. Finns i Saltsjöbaden. Inget prut. Ring hellre än maila. Finns annonsen kvar så finns modellbåtarna kvar.
2st, amerikanska jagare och en polisbåt, säljer min pappas verk från tror jag 50-talet , han byggde modellbåtar,hade också radiostyrd affär dom har alltså gått i vatten med motor. sönderlekt och flyttskadade men kanske någon är intresserad, det är två amerikanska jagare i plast och en polisbåt i trä tror jag måste lagas och fixas för någon som är intresserad 300kr.