Quantcast
Till salu inom: ”

modellfartyg säljes

Modellfartyg
F
Modellfartyg
F
Modellfartyg
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket fint och välvårdat modellfartyg. En galeon är ett tre- eller fyrmastat, råtacklat segelfartyg. Ordet galeon har samma ursprung som galjon, en utbyggnad på förstäven. Under 1500-talet började galeonen ersätta karacken som den viktigaste djuphavsgående fartygstypen, och utmärkte sig med sina låga slanka linjer och galjon, där karacken hade ett utbyggt förkastell. L 55 cm H 45 cm B 18 cm Nypris: 3995 kronor Säljes för 600 kronor eller högstbjudande!
Modell av fraktfartyget Ebba Victor som under många år låg i Härnösand som utbildningsfartyg för unga sjömän. Billingboatsmodell som ursprungligen hette Mercantic men som jag byggde som systerfartyget Ebba Victor i stället. Modellen är skapad lite fritt efter originalet som på slutet bla förfulades av en enorm livbåtsdävert som upptog halva däcket. Den har jag tex valt att inte tillverka. Dock har jag valt att behålla den förliga mastkranen i stället. Längden på modellen är ca 100 cm. Hon är numera såld till Afrika vad jag förstår. Kanske en rolig 50-60-70-årspresent till någon sjöman som tjänstgjort på fartyget.
Ett stort parti med modellfartyg, flygplan, pansarvagn mm säljes. Byggena är påbörjade och allt säljes i befintligt skick. Resterande delar till alla modeller bör finnas i kartongerna enligt tidigare ägare men vi kan ej garantera detta. Bla USS Enterprise, Titanic mfl. Allt finns med på bilderna. Hämtas i vår butik vardagar 10.30-18.00, betalning på plats kontant eller med bankkort. Om företaget Vi köper, säljer, byter och värderar, allt under ett och samma tak. Våra främsta områden är äldre smycken, diamanter, klockor, mynt, sedlar, övriga samlarföremål, antikviteter, bättre konst, silverföremål mm
På grund av platsbrist och nytt byggprojekt provar jag att sälja mitt egenhändigt byggda modellfartyg HMS Jalouse, från 1800-talet, i skala 1:64. Fartyget som tog ungefär ett år att bygga är ca 80 cm långt och 60 cm högt och består av 1000-tals delar i trä, och metall. 18 kanoner av metall. Hämtas givetvis på plats hos mig då det av förklarliga skäl är omöjligt att skicka med posten...
På grund av platsbrist och nya hobbyprojekt säljer jag nu mitt modellfartyg, USS Lawrence, skala 1:55. Fartyget är gjort helt i trä och metall (och en massa tråd till riggen förstås) och monterat på en platta i massiv ek. Fartyget är en modell av ett amerikanskt krigsfartyg från 1843. 10 kanoner av metall och med trälavetter. Längd ca 80 cm Höjd ca 70 cm inkl bottenplattan Säljes för 2500 kronor eller högstbjudande.