Quantcast
Till salu inom: ”

nirvana daybed säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dhammapada
F
NIRVANA
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nirvana Daybed Härlig relax-kupa/daybed, som just nu är högsta mode i trädgården, på altanen eller på stranden. Fantasieggande design, tillverkad av återvunnen aluminium i stommen och på den flätad VIRO polyrotting, tassar och krona av teak. Detta innebär att Nirvana kan stå ute i ur och skur, men den som så önskar kan hänga på ett överdrag som skyddar mot att snö, regn och skräp ska ta sig in. Invändigt är Nirvana klädd med ett vattentätt innertak, som man fäster med kardborrband. Dynorna är klädda med vattenavvisande tyg. Heltäckande överdrag samt 10st kuddar i samma material som dynan. Produktinfo: Färg: Mocca Cream, dynor i färgen Sand Mått: Bredd: 200 cm, Djup: 140 cm Sittbredd: 190 cm, Sittdjup: 130 cm, Sitthöjd 30 cm (utan dyna) / 40 cm (med dyna) Tvådelad konstruktion
Nirvana Daybed Härlig relax-kupa/daybed, som just nu är högsta mode i trädgården, på altanen eller på stranden. Fantasieggande design, tillverkad av återvunnen aluminium i stommen och på den flätad VIRO? polyrotting, tassar och krona av teak. Detta innebär att Nirvana kan stå ute i ur och skur, men den som så önskar kan hänga på ett överdrag som skyddar mot att snö, regn och skräp ska ta sig in. Invändigt är Nirvana klädd med ett vattentätt innertak, som man fäster med kardborrband. Dynorna är klädda med vattenavvisande tyg. Produktinfo: Färg: Mocca Cream, dynor i färgen Sand Mått: Bredd: 200 cm, Djup: 140 cm Sittbredd: 190 cm, Sittdjup: 130 cm, Sitthöjd 30 cm (utan dyna) / 40 cm (med dyna) Tvådelad konstruktion, taket kan tas av för t ex transport. Nirvana Daybed inkl. dyna och 6 st kuddar Pris i handeln 34 900:- Bättre än hammock, vanliga utomhus soffor mm. I Nirvanan kan man ligga skyddad från vind och sol om man så vill.
Hej! Vi har totalt 3 stycken av dessa lounge-/utomhusmöbler och vill sälja dem. Tillhörande mjuka sittdynor att ha i sofforna finns. Utemöblerna är perfekta för mysfaktorn i din uteservering. Begärt pris: 7 000 kr per möbel Nypriset: 34 900 kr per mödel Vid snabb affär eller vid köp av flera är priset förhandlingsbart. Vid intresse ring 076 20 63 099. Helst kl 8 - 10 eller kl 20 - 22
Nirvana Daybed ny och oanvänd Härlig relax-kupa/daybed, som just nu är högsta mode i trädgården, på altanen eller på stranden. Fantasieggande design, tillverkad av återvunnen aluminium i stommen och på den flätad VIRO? polyrotting, tassar och krona av teak. Detta innebär att Nirvana kan stå ute i ur och skur, men den som så önskar kan hänga på ett överdrag som skyddar mot att snö, regn och skräp ska ta sig in. Invändigt är Nirvana klädd med ett vattentätt innertak, som man fäster med kardborrband. Dynorna är klädda med vattenavvisande tyg. Produktinfo: Färg: Mocca Cream, dynor i färgen Sand Mått: Bredd: 200 cm, Djup: 140 cm Sittbredd: 190 cm, Sittdjup: 130 cm, Sitthöjd 30 cm (utan dyna) / 40 cm (med dyna) Tvådelad konstruktion, taket kan tas av för t ex transport. Nirvana Daybed inkl. dyna och 6 st kuddar Pris i handeln 34 900:- Bättre än hammock, vanliga utomhus soffor mm. I Nirvanan kan man ligga skyddad från vind och sol om man så vill.
Nirvana Daybed ny och oanvänd Härlig relax-kupa/daybed, som just nu är högsta mode i trädgården, på altanen eller på stranden. Fantasieggande design, tillverkad av återvunnen aluminium i stommen och på den flätad VIRO polyrotting, tassar och krona av teak. Detta innebär att Nirvana kan stå ute i ur och skur, men den som så önskar kan hänga på ett överdrag som skyddar mot att snö, regn och skräp ska ta sig in. Invändigt är Nirvana klädd med ett vattentätt innertak, som man fäster med kardborrband. Dynorna är klädda med vattenavvisande tyg. Produktinfo: Färg: Mocca Cream, dynor i färgen Sand Mått: Bredd: 200 cm, Djup: 140 cm Sittbredd: 190 cm, Sittdjup: 130 cm, Sitthöjd 30 cm (utan dyna) / 40 cm (med dyna) Tvådelad konstruktion, taket kan tas av för t ex transport. Nirvana Daybed inkl. dyna och 6 st kuddar Pris i handeln 34 900:- Bättre än hammock, vanliga utomhus soffor mm. I Nirvanan kan man ligga skyddad från vind och sol om man så vill. Detta är verkligen en bra och skön ute soffa.