Quantcast
Till salu inom: ”

modellskepp säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett aldrig tidigare skådat modellskepp i lego med inslag av metall och segel i tyg. Kan inte säga hur många meter rep som finns i riggen men många meter är det iaf. På styrbord (höger) sida av rodret sitter en liten strömbrytare som tänder fyra st lysdioder, två vita inne i kaptenshytten samt två oranga ovanpå hytten, se bild. Strömkälla: 9V. Batteriet ligger i lastrummet. Batteri medföljer. OBS: Endast avhämtning då den kommer att gå sönder om den skickas med post. Priset är prutat och klart. Finns fler bilder om så önskas. Denna modell är ingen leksak utan en prydnad. Flyter ej.
Den efterlängtande Tintinfilmen. 2-discversion Blueray. I perfekt skick. En disc med 3D-versionen och den andra disken har en vanlig Blue-Ray. Finns i Sollentuna men kan skickas. Filmen beskrivs: Hergés älskade reporter Tintin och hans trogna hund Milou kommer till liv i världssuccén "Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet". När Tintin upptäcker att hans nyinköpta modellskepp bär på en dold hemlighet, blir han och hans vänner indragna i en vild jakt med ett gäng hänsynslösa skurkar i hälarna. Vi bjuds på en storslagen resa för hela familjen som tar oss från de sju haven till den nordafrikanska öknen - och med nya äventyr bakom varje hörn!
Hej, vi säljer en jordglob som mest står och samlar damm, jordgloben har belysning & teakfot och är av märket Scan-Globe. Pris 300 kr Vi säljer också ett fint modellskepp i trä, längd ca 44 cm och höjd 40 cm. Pris 250 kr Ett bra paketpris för båda två kan ordnas. Allt säljes pga flytt och finns i centrala Stockholm/Vasastan. Ring gärna om du är seriöst intresserad, mail kan fungera och självklart också sms. Glad påsk !
87s. med olika skepp mm.
87s. med olika skepp mm.