Quantcast
Till salu inom: ”

modern kristallkrona åhlens säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

ELAC FS 77

Stockholm
F
F

Tidigare annonser till salu

Snygg och stor taklampa, prismor och lampor i två våningar med cylinderformad stringskärm i svarta trådar runt. 10 lampsocklar totalt. Skärmen är ca 50 cm i diameter och 68 cm hög. Kedjan runt 50-60 cm lång. Lampan kräver alltså sin takhöjd för att komma till sin rätt. Lampan heter String och kommer från Folkhemmet. Nypris ca 3000, mitt pris 2000 eller bud. Finns annonsen kvar är lampan kvar. Hämtas i Hornstull.
Har en superfin taklampa, ser ut som en kristallkrona. Kristallerna är av plast och silvret av tunn metall så den är superlätt och kräver ingen superkrok att hänga upp i. Är på det bredaste stället ca 82 cm så den passar lika bra över soffbordet som över middagsbordet. Eller varför inte o sovrummet.. Passar allt från romantiskt, chabby chick inredning till en avskalad inredning där man vill ha ett blickfång. Ny i kartong, endast upphängd för fotografering.
Modern svart kristallkrona till salu då den inte passar i vårt nya hem. Inköpt på Åhléns i Göteborg. Den är i fint skick. Pris: 700kr Fin pinngungstol. Den är vitmålad men behöver omsorg. En med är av, därav det låga priset. Det är inga problem att sitta och gunga med den. Pris: 500kr Säljer vår stora naturfärgad nestlampa som tyvärr inte får plats i vårt nya hem. Den är i mycket fint skick. Säljes för 1500kr Finns att hämta i Lerum.
Modern "kristallkrona" från Åhlens endast 3 månader gammal i toppskick säljes pga utlandsflytt. Orginalkarton finns till lampan. Nypris: 800:- Mitt pris: 500:-
Bild 1 : Fin lampa , modern kristallkrona fast i plast , köpt på Åhlens , 3 år gammal 1000:- Studsmatta 3,96 m plus skyddsnät använd denna sommar 3 v. så alldeles ny ! nedmonterat Köpt på Citygross , märket Eastimport. 1800:- kvitto garanti finns kvar.