Quantcast
Till salu inom: ”

montera hokus pokus stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säljer

Göteborg
Möbler

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

HOKUS POKUS STOL Ratten sitter löst och tyget på ovandelen av ryggstödet är nött/skadat. Det är dock lätt att ta lös ryggstödet och byta ut tyget. Pris: 300 kr SÅLD! CARENA RESESÄNG Grön resesäng i bra skick. Lätt att montera. På gaveln finns en stor tygficka med Nalle Puh-mönster. Fler bilder kan mailas. Pris: 300 kr SÅLD! GRÖN EMMALJUNGA ÅKPÅSE Pris: 200 kr
Säljer en nästan helt oanvänd Hokus Pokusstol eftersom vi just ärvt tre andra barnstolar (varav ytterligare en Hokus Pokusstol). Stommen är vit och dynorna i ärtgrönt. Stolen går att använda i tre lägen. Utöver användning som vanlig köksstol kan den i liggande läge användas som en gungbil med ratt och som en stol med med bord. Således en användbar stol! Vi köpte den för 1390kr i butik. Bilden på stolen i omonterat skick är den som är till salu. Den andra bilden finns med för att visa hur stolen kan se ut monterad.
Leandervagga med madrass. Kan hängas i tak eller från stativ. 600 kr Röd Bumbostol med bricka 350 kr Vit och röd hokus pokus stol 400 kr Gravidbälte besafe 200 kr Bärsjal tricot slen svart 350 kr Stol som monteras på bord carena 100 kr Allt i fint skick förutom hokus pokus som är väl använd men mycket kvar att ge.
Helt ny och Hokus Pokus stol. Aldrig monterad och aldrig använd. Ligger i orginalförpackning. Snygg i vitt. Nypris 995kr Säljs för 750kr Först till kvarn gäller.
Spjälsäng köpt från barnenshus ej monterad 400 kronor har också andra barn saker som , Hokus pokus stol 50 kr, babystol m melodi 250kr babysitter150kr, Badbalja med insatts 100kr babybärelse 150kr finns bilder att maila kan sälja allt för 1250 kronor allt är i fin skick