Quantcast
Till salu inom: ”

morris nolan gold collection hoppsadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rock Morris

Stockholm
Bäddmadrass

Östersund
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Morris and Nolan hoppsadel säljes! Sadeln är i serien Gold collection som är fabrikens absoluta toppkvalité. Sadlarna byggs på en fjäderstålförstärkt trä- laminatbom. Sitsskinn och knäputor i nonslip garvat kalvskinn. Kåpor i handfärgat full grain leather vilket ger en oslagbar slitstyrka. Alla sadlarna är ullstoppade och har gelfoam i sitsen. Sadeln ger ett superbra stöd även på högre höjder. den är 17 tum med normalvidd men ligger bra på alla våra hästar som är av olika modeller!
Mycket fin hoppsadel, gold collection, svart, gel sits, 16 tum, bomvidd 32. mobil:0738-186294
Superfin bekväm Morris & Nolan Gold Collection hoppsadel med gelsits i så man sitter mjukt och skönt med bra stöd för skänkeln. Det är en 16" stl 33 så passar lite rundare ponnyer. Fin Rödbrun med normalt slitage efter stiglädren, hel och fin för övrigt, Omstoppad 2010. Säljes endast då ponnyn tyvärr har ändrat sig så den passar inte längre. Måste bort så superpris på denna sadel då ny sadel ska inhandlas Mer bilder finns på www.streamcurve.com
Mörkbrun hoppsadel i MKT bra skick. Strl 17" 32 i bomvidd. Gelsits och stora stöd för skänklarna. En klar favorit som enbart säljs för att hästen musklat sig. Pris 9500 kr vid snabb affär.
Morris & Nolan Gold Collection Hopp. 16,5/34 Rymlig sits Mörkbrun sadel i mycket bra skick. Uttagen 2006, sparsamt använd. Bred kanal och Cutback med bra plats för rygg och eventuell manke. Mycket prisvärd sadel för den breda hästen eller ponnyn. E-posta eller ring för mer information. Fler bilder finns.