Quantcast
Till salu inom: ”

morris promo bag säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Väskor

Trelleborg
Rock Morris

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer några golfklubbor och en bag. bagen är i fint skick, men klubborna är lite slitna här och var. Nike vagnbag med alla tänkbara fack. rymlig och lätt. 400:- Bazooka Driver, 11.5' med flex-skaft med headcover 300:- King Cobra 7-wood med headcover. 300:- Callaway big Bertha 3-wood. regularskaft (lite styvare än den andra, och passar därför bättre till män) 200:- Callaway big Bertha 3-wood. flex-skaft, (vilket är lite mjukare än föregående) 200:-
Sadel från Morris and Nolan. Skönare sadel finns inte! 17´32 W svart. Passar även Islandshäst / distansridning. Har använts som dressyrsadel. Bra för dig som får ont i vanliga dressyrsadlar. Sadeln är nystoppad och endast använd 1,5 år. Mycket välvårdad och i fint skick! Morris & Nolan tillverkas i tyskt premiumläder med buffelhud i sits och knävulster som ger en sträv halkfri yta och dubbel slitstyrka. Sadeln är ullstoppad med mycket breda bossor och en extra bred tunnel som sparar hästryggen maximalt. Du kan köpa sadeln på öppet köp och får givetvis tillbaka pengarna om den inte skulle passa. Nypris är 20 000 kr plus gjord och läder. Säljes för mindre än halva nypriset. Finns i Nacka / Sthlm. Ring 0709 497712 Fler foto finns.
Min älskade Dvärgschnauzer Morris söker nytt hem p.g.a tidsbrist. Han är en väldigt mjuk och tillgiven hund som behöver mycket kärlek och uppmärksamhet. Morris är kemiskt kastrerad ca 1år. Kravprofil på nya hemmet: Du/ni måste ha mycket tid och intresse. (ej lämna bort på dagtid/eller vara ensam långa stunder) Ej barn under 10år Ej katt i familjen Intresse för aktivering Ett stort hjärta och mycket ömhet Jag söker någon som kan ta över Morris, men att jag ska få möjlighet att få träffa honom ibland. Ev, kan jag finnas som hundvakt. Jag är väldigt mån om att han kommer till rätt person. Känns det rätt är inte priset det avgörande för mig. Maila mig i första hand då jag har svårt att ta telefonsamtal på dagtid.
Hejsan! Kör en liten garderobsrensning och hittade dessa två weekendbags som jag inte har användning för. Morris-väskan (Morris Promo Bag Navy): Vann denna i en tävling på jobbet för drygt två månader sedanoch endast använt den över två helger sparsamt, lite små dammfläckar men absolut ingenting som är märkbart och går att rengöra väldigt enkelt. Billigaste jag hittade på nätet ligger i dagsläget på 1385:- (pricerunner). 500:- och jag slänger med en resegarderob ifrån Volt. Hackett Weekendbag: Okej skick, använts under en längre period. Blixtlåset till själva väskan saknar själva metallplattan man drar i, men den går fortfarande att stänga väldigt lätt och man kan sätta dit den som finns på innerfacket i väskan om så önskas. Stor och rymlig med ett innerfack. Inköpt på CareOfCarl i vintras för 1800:-, bortskänkes för 200:-. Paketpris: 600:- Givetvis är allting original. Fler bilder kan fås vid intresse, finns i Göteborg och kan stämma träff. Önskar ni att jag skickar väskan står ni för frakten.