Quantcast
Till salu inom: ”

zuca bag säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

CHANEL VÄSKA

Göteborg
Gucci Dionysius

Haninge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Med sorg i hjärtat lägger jag ut denna annons och hoppas att rätt köpare hör av sig. Zuca är ett avelsvärderat Lusitano sto som jag importerat ifrån Portugal. Uppfödare: Antonio Jose Veiga. OFIR, Baga. Hon är 155 hög och Skimmel. Zuca är op i sitt fram knä .. Ej kronisk artros. Hon är ej halt nu. Jag säljer Zuca som promenad och avels häst. Det här är en häst som inte "växer på träd" Hon är otroligt Snäll, känslig och lyhörd. Bomb säker ute skrämsel tränad. Utbildad av Lina Zacca och Jaana Hucka/ Heinola. Jag har ridit akademiskt / western och hon är >Nh tränad och Tricktränad. Lätt att lasta. Priset är billigt..Då jag inte vill att hon rids på banan utan bara ute på promenad. Hon är ej igång nu. Säljes endast Pga: För många hästar och för lite tid, till rätt person. Utbildad MSV Dressyr. Akademisk Dressyr. NH tränad. Trick tränad.
Züca Bag med ljusblå väska och svart ram säljes. Litet hål längst bak i väskdelen men inget som påverkar väskans funktion. I övrigt fint skick. Priset kan diskuteras vid snabb affär! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
züca bag komplett i fint skick. Färg ljus lila med strass stenar. Mycket fint skick.
Zuca bag är en väska som används av konståkare. Väskan består av ställning, insats samt sittdyna. Blinkande hjul. Ca 1 år gammal. Nypriset var 1845:-
Konståkning . Züca bag i mkt bra skick. Lite använd ,ca 1 år gammal.