Quantcast
Till salu inom: ”

korsning maine coon ragdoll säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har 5 mysiga kattungar som blir leveransklara 5:e november. De är en korsning mellan Ragdoll/Maine coon/Perser och Skogskatt. Vid leverans kommer katterna att vara avmaskade, rumsrena och vana vid barn. Tidigare kullar har blivit både inne- och utekatter. De två röda är hanar och de andra honor. Två av honorna är trefärgade och en grå/vit. Då katter tingas tar vi 500:-/st som inte återbetalas. Resterande 500:- betalas vid avhämtning.
Hejsan, detta är Kronan. Han är 6 månader gammal och är en korsning mellan Maine coon och ragdoll, och har en riktigt charmig personlighet. Han välkomnar en alltid vid dörren när man kommer hem och leker mycket mycket med vår son. Han älskar även att ligga i famnen. Pga att vår son tyvärr har utvecklat allergi mot katt måste han nu flytta. Kronan är van vid både barn och andra katter. Han är nu en innekatt (han skulle nog kunna bli utekatt också). Han är vaccinerad, kastrerad och fri från skabb. Vi hoppas ni finner intresse för honom. Mvh Andreas
Vi har 3 kattungar som är leveransklara from 29/5 då dom är 12 veckor gamla. Säljes gärna som utekatter. De är korsning av ragdoll och maine coon. De två himalayafärgade är hanar, pris 4 500 kr/st. Den grå är hona, pris 3 500 kr. Vid leverans är dom veterinärbesiktade, vaccinerade och chipmärkta. Kattungarna är väldigt pigga&glada och rumsrena. Finns att ses på Lovön.