Quantcast
Till salu inom: ”

korsning maine coon ragdoll säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Onkyo A-9755

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Om cirka en vecka är det dags för våran Isa, se bilden, att föda sin första kull. Isa är blandras bondkatt/ragdoll. Pappan till kullen heter Oskar och är även han blandras, men med blandningen bengal/maine coone. Det ska bli otroligt spännande med denna "fyrvägs korsning". De som vill följa "hagforsingarnas" födelse och följande utveckling kan gå in på vår hemsida: http://www.pippiochsnickarboa.se Ungarna är leveransklara tidigast vid 12 veckor men givetvis kan man boka sin favorit tidigare.
En härlig, mysig liten kille letar ny familj! Hans mamma är en korsning av Ragdoll och Mainecoone. Hon smet hemifrån och var borta i en månad innan hon kom hem igen - nio veckor senare föddes den lille godingen. Han var ensam i kullen, så han är bortskämd med mycket lek och gos. Han föddes 13 juni och flyttar således under vecka 36 då han blivit 12 veckor. Är DU den lycklige ägaren till vår mjukiskille?
Vi har 5 mysiga kattungar som blir leveransklara 5:e november. De är en korsning mellan Ragdoll/Maine coon/Perser och Skogskatt. Vid leverans kommer katterna att vara avmaskade, rumsrena och vana vid barn. Tidigare kullar har blivit både inne- och utekatter. De två röda är hanar och de andra honor. Två av honorna är trefärgade och en grå/vit. Då katter tingas tar vi 500:-/st som inte återbetalas. Resterande 500:- betalas vid avhämtning.
Vi har 3 kattungar som är leveransklara from 29/5 då dom är 12 veckor gamla. Säljes gärna som utekatter. De är korsning av ragdoll och maine coon. De två himalayafärgade är hanar, pris 4 500 kr/st. Den grå är hona, pris 3 500 kr. Vid leverans är dom veterinärbesiktade, vaccinerade och chipmärkta. Kattungarna är väldigt pigga&glada och rumsrena. Finns att ses på Lovön.