Quantcast
Till salu inom: ”

motionscykel 20670 lifegear säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Motionscykel

Stockholm
Motionscykel

Järfälla
MOTIONSCYKEL

Stockholm
MOTIONSCYKEL

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan säljer två perfekta träningsredskap. Energetics CT 6060 lite använd (tillverkad 2005) Motionscykel med motoriserat och datorstyrt motstånd samt 10 träningsprogram. Sadeln kan justeras både horisontellt och i höjdled. Träningsdator med tid, hastighet, distans och kaloriförbrukning. Tredelat vevparti och svänghjul på 8 kg. OrbiTrac, Träningsmaskin som simulerar gång eller löpning. 20-30 minuter räcker för att ge hela kroppen nyttig och skonsam träning utan belastningsskador. - Justerbart motstånd. - Justerbar för olika kroppslängder. - Svalkande fläkt. - Maxvikt: 115 kg. Maskinens vikt: 28 kg Säljes pga platsbrist. Billigare vid fruktansvärt snabb & Smidig affär. Obs! Skickas ej!! Står mellan Kolsva & Skinnstkatteberg. Sökord: Träning, motion, kondition, cykel, trainer
Vi säljer nu motionscykel / Crosstrainer till REA pris. Motioncykel ihopfällbar Nu:1495:- Ord:3295:- Crosstrainer Nu:2995:- Ord:4495:- Roddmaskin Nu:3995:- Ord:4695:- Motioncykel Wintech Nu:5695:- Ord:7095:- Motionscyklar & Crosstrainers är idag det träningsredskap som används mest för motion och hälsa. Kom in till oss och prova......eller beställ på vår hemsida www.cykelstaden.se och få den direkt hem..... Hemsida: www.cykelstaden.se 5 års fri service och mycket hög kvalite. Cykelstaden AB Birger Jarlsgatan 98 Stockholm Tel: 08-7090049 T-bana till Tekniska Högskolan
Nu vill jag få bort min gamla MTB då jag gått och köpt en ny herrcykel. Den duger idag bra för att transportera sig på, men skulle definitivt behöva på service om man vill njuta av cykelturen. Pris: 700 kr. För den som vill komma igång till "beach2011" (eller något annat mål) har jag också en motionscykel som jag använder allt för sällan. Det är en mycket stabil variant av motionscykel, men ändå ingen värstinggrej. Bra för dig som vill röra på dig hemma och inte vill gå ut och träna i exempelvis dåligt väder :-) Tyvärr samlar den bara damm hos mig så jag vore mer än glad om någon annan kunde ta på sig att motionera den oftare. Pris 700 kr.
Casall benefit motionscykel. Knappt använd. Du kan justera motståndet manuellt i 8 nivåer och datorn indikerar tid, hastighet, distans, kalori-förbrukning, puls, återhämtning och varv per minut (rpm). I handtagen sitter dessutom sensorer för puls-mätning, så du kan hålla exakt koll på din form. Motionscykeln från Casall har hög kvalité och en enkel och snygg design. Den har reglerbart styre och justerbar sadel så att du får bekväm användning. Den har också hållare för dryckesflaska och transporthjul för enkel förflyttning.
Jag säljer nu min fina motionscykel från märket KPT Fitness. Den är bara använd några få gånger, max 10 ggr, pga knäsmärtor. Den står mest och samlar damm nu och har inte blivit använd på ett bra tag nu. Cykeln är i absolut nyskick. Man kan själv reglera motståndet i den genom att vrida på en liten "ratt", och den har en 100% fungerande monitor på ramen (se bild) som visar kaloriförbrukning, tid och distans. Den går på batteri, men batteriet är bytt nu nyligen. Sadeln går att höja och sänka enkelt. Cykeln i sig är lättare än man tror och är lätt att hämta och transportera. Säljes för: 500 kr. Maila gärna för fler frågor eller bilder!