Quantcast
Till salu inom: ”

motionscykel spartacus mag 5005 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

IPTV WORLD

Stockholm
MOTIONSCYKEL

Stockholm
Motionscykel

Stockholm
Motionscykel

Järfälla
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Japp, då har jag insett att jag får hålla mig ifrån beachen under 2012... Så nu säljer jag av dessa motionsredskap som bevisligen INTE fungerar! Motionscykel: Spartacus MAG 5005 Stor dator men många olika cykelprogram. Programerbar för individuella träningsprogram. Elektronisk reglering av tröghet. Pulsmätning i handtagen. 230V eller batteridrift. Hemgym: PROTEUS Studio 3 En jobbig sak som både är ful och tar stor plats... Motionsredskapen finns för avhämtning i Lunden. För en 500ing så botar du min ångest!!!
1. OrbiTrac i utmärkt skick. Bra konditionsträning och samtidigt bra styrketräning för lår, baksida lår och sätesmuskulatur. Motståndet kan regleras och handtagen kan antingen låsas i fast position eller ställas in så att rörelsen blir som vid längdskidåkning. 500 kr 2. Motionscykel Spartacus MAG 5005 i utmärkt skick med kontrollpanel som ger möjlighet att förprogrammera intervallträning, tid, förbränning etc. Även manuell inställning via kontrollpanelen för ökat/minskat motstånd. 500 kr Båda för 800 kr Ring, mejla eller messa!
Motionscykel Spartacus MAG 5005 Inköpt 2003 på cykelringen för 3995:-
Bra och sparsamt använd motionscykel säljes. Datorpanel med pulsmätning och 12 fördefinierade program för varierande träning. Kan ställas in på sträcka, hastighet, puls och kalorimätning.
Motionscykel i fint skick med funktioner som pulsmätning, hastighet, sträcka och 12 olika träningsprogram säljes för 800 kr.