Quantcast
Till salu inom: ”

motionscykel spartacus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Motionscykel

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Spartacus Ergo Pro 1000 Spartacus Ergo-serie är senaste tillskottet bland magnetbromsade motionscyklar och kopplas in i vägguttaget - inga mer batterier! Med det elektromagnetiska motståndet uppnås ett betydligt högre motstånd än på klassiska magnetbromsade motionscyklar. Svänghjulets vikt är 7,3 kg vilket ger jämn och mjuk gång som är så gott som knäpptyst, perfekt framför tv:n! Motståndet anges i watt (standardiserat enegiuttag) och den tydliga multifunktionsdatorn visar hastighet, tid, sträcka, kaloriförbränning, kadens (tramptag/minut) samt puls. Modellen har fyra träningsprogram och åtta olika träningsnivåer och är kompakt i formatet vilket gör den lättplacerad. Maxvikt för användare: 100 kg. Flaska och flaskhållare ingår. Hämtas i Sollentuna.
Säljer en Spartacus motionscykel som även har crosstrainerhandtag. Dessa cyklarna är av mycket högre kvalitet än de billiga kopiorna, bland annat med riktig kedja istället för rem o.s.v. Dessutom är cykeln utrustad med ventilationshjul så det fläktar svalkande när man cyklar samt ett tjockt sadelskydd i gel för en god sittkomfort. Om man nu skulle vilja koppla ur handtagen så det mycket enkelt, för att använda den som en ren motionscykel utan crosstraining. Jag bor mitt i Lund i närheten av Mårtenstorget. Cykeln går att fälla ihop så den passar även att transportera i små bilar.
Nu säljer vi vår motionscykel av märket Spartacus Mag 5005. Har varit super men använd för lite förstås Lite fakta: Motionscykel med servostyrt magnetiskt motstånd för jämn och tyst gång. Dator med tydlig LCD display som visar hastighet, sträcka, puls, tid samt kaloriförbrukning.Program för en effektiv träning tex: pulsprogram och intervallprogram Märke: Spartacus Mag 5005 Ca 1.5 år gammal Nypris: ca 3500 kr
Mycket bra motionscykel med elektromagnetisk broms som gör att den går mycket mjukt och få delar som kan slitas. Väldigt lite använd, har tyvärr mest använts som "klädhängare" de sista åren. Skyddsplasten sitter fortfarande kvar på datorpanelen. 6st program. Tyvärr finns inte sladden med klämma runt fingret för puls kvar, men det går säkert att hitta ny som passar i avsett 3,5mm propp uttag. Manual och original kvitto finns. Nypris: 5495:- Se bifogad bild av kvitto. Kan också nås på 070-2670442, finns i Bålsta. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Motionscykel Spartacus "begagnad" som ny 300kr Använd lite. Boxningshandskar Addias, använt fåtal grr. Som nya 250kr Huvudskydd Benlee medium. Nya 200kr/st Boxningsrock Adiddas Använt 1 gång. 250kr Suspensoar Addidas som ny använd 3-5 grr 200kr PAKETPRIS 1000kr !!!!Säljes billigt användes inte längre!!!!!! Allt är som nytt. Hämtas på Wiselgrensplatsen Hisingen!! inge bytes eller ångerrätt.