Quantcast
Till salu inom: ”

motorbåt fiskebåt motor billig säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Snöslunga

Vännäs
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Crescent Flexi är en prisvärd kvalitetsbåt med god sidostabilitet och ett lättdrivet skrov. Det är en mycket rymlig och praktisk båt med en automatisk elektrisk länspump som standard. Åror ingår. Som extra tillbehör finns bland annat sidostyrpulpet och vindskärm. Passar lika bra på kust som insjö. Denna båten är demo visad i vatten en vecka. Som ny! Nybåtsgaranti lämnas. Pris utan motor. Önskas pris inkl motor, skicka ett mail för prisuppgift. Max motor 30hk, vi rekommenderar 20hk för bästa ekonomi. Fiskebåt, dagstur, Finansiering kan ordnas.
Säljer nu min båt eftersom jag knappt hinner använda den. Båten är i mycket bra skick och den har nyligen blivit bottenmålad och målad invändigt. Motorn har aldrig krånglat sålänge jag har använt den och det finns även ett fäste till elmotor att sätta på! 30-kärra och 20 hk motor ingår i priset, sett till det stora hela så är det en perfekt familje/fiskebåt! Pris kan diskuteras vid snabb affär, Mailen eller sms är smidigast! Mvh//Linus
Nu säljer vi våran fiskebåt som har används mycket väl under somrarna. Båten är perfekt för att ta en skön tur på sjön eller en fisketur. Motorn på bilden som är en Johnson 4hk medföljer självklart. Går bra i motorn och väldigt lättstartad. Trailer medföljer ej. Splittersnya åror medföljer helt oanvända med fäste. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Hör gärna av er till mig på nr: 0768830858. Kollar mailen endast några gånger i veckan.
Dags att sälja våran trotjänare sedan 2002 pga ny båt. Perfekt fiskebåt eller som transportbåt i skärgården. Stort soldäck i fören som även kan bäddas upp och montera ett litet fikabord. Mkt lättdrivet skrov perfekt för "vattenlek". Stabil och bra i sjön. En ägare. Fast tank. Gps Spårning Naveye kan fås med vid snabb affär. 75hp Mariner -02 2takt 6hp Mariner -01 4takt (uttagen 02) Ny länspump med nivåvakt. 1st Marin batteri med lågspänningsvakt. Fendrar. tampar och ankare kan följa med vid intresse. Trailern på bild medföljer INTE !!! Kan även köpas utan den lilla motorn.
Ryds 430GT Styrpulpet Båten är från 94 och motorn är en Johnson 30hk -94 Båt har används vid utflykter både på havet och i insjöar. Men är också en väldigt bra fiskebåt. Ett extra motorfäste för elmotor finns monterat på båten. Motorn startar alltid och går utan några problem. Till båten kommer också en Upptagningstrailer som får köras i 30km/h. Det kommer även med ett kapel som kan ses på bilderna. En perfekt familjebåt!