Quantcast
Till salu inom: ”

motorcykel nv 38 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

skyddsjacka

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 NV 38 -55 ÄR HELT KOMPLETT MEN HAR FALLIT UR REG. ÄR DOCK GODKÄNND FÖR REG BES HAR INTYG PÅ DET. NV 11 ÄR KOMPLETT MEN ÄR ISÄR PLOCKAD . NV ARME ÄR EN RAM MEN DET FINNS EN HEL DEL DELAR SOM MED FÖLJER BLANDAT EN KOMPLETT 350 DKW MOTOR DET SOM FATTAS ÄR FRAMGAFFEL,SADEL, TANK RESTEN TROR JAG FINNS .DET MED FÖLJER EN HEL DEL RESERV DELAR MEN DET TRÅKIGA MED RESEVDELARNA ÄR ATT TIDIGARE ÄGARE HAR FÖRVARAT DOM I ETT DÅLIGT UTHUS I GBG SKÄRGÅRD EN DEL ÄR VÄL SKROT MEN EN HEL DEL GÅR NOG ATT RÄDDA. HELST BYTE MOT MC VESPA TIDIGARE ÄN -70 KAN EV LÄGGA NÅGON MELLAN SKILLNAD ,ELLER 170000 FÖR ALLT ELLER INGET ENDAST MEIL SVAR ,BREV VÄNNER OCH ANDRA KONSTIGA BYTEN ÅKER I PAPPERS KORGEN /SÅG ÄVEN ATT JAG HAR STAVAT FEL PÅ MITT NAMN DET SKA VARA TONY
Intressekoll på en patinerad NV.Chassiet har nya däck/slangar/hjullager fram och bak,bromsar ok,nya fettnipplar och uppsmörjd. Det som bör göras är : översyn av motorn,har haft igång den men den går illa.hörde dock inget lagerljud.Video på uppstart finns på datorn och kan visas här. Medföljer ny packnings/tätningssats och lite litteratur om mc,n,bl.a instruktionsbok,reservdelskatalog med sprängskisser med samtliga reservdelsnummer samt service bilaga. Motor/förgasar kåporna finns men inte monterade på bilden. OBS.Mc,n har fallit ur registret och måste tas in på nytt.OBS Kopior finns på gamla reghandlingar med det reg system vi använder idag. Mail fungerar bra då jag inte kan passa telefonen hela tiden.
Från -55 som bara blir stående, dags att den får en ny ägare.
Söker en sprängskiss till min motorcykel Nv38 Årsm. 1955
Motorcykeln är på 250 cc och är besiktad och klar för trafik. Nya däck och nytt batteri. Går bra och allt funkar som det ska. Den är i stort sett i originalskick, bara bättringslackad på några ställen.