Quantcast
Till salu inom: ”

nv motorcyklar säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

NV 11 Mätarställning: 2888 mil Färg: Röd / gul Typ: Touring/Landsväg Info: Vi säljer vår blickfångare i skyltfönstret där vi byter objekt med jämna mellanrum - Den som står i tur att bytas ut är en NV 125 cc med DKV motor. Varsamt och vackert restaurerad till originalskick av fackman. I ett mycket fint bruksskick. Full historik med ägareunderlag från 1951 - 1972. Nära utställningsskick. Prisidé 22000:- ( eller ett vettigt bud). Gärna byte med annat kul fordon.... Välkommen!
Veteranmotorcykel med JB 128, lager och packningar är utbytt kolven minns jag inte skicket på men ringarna har jag bytt, en flisa ur cylindern längst ner på fodret har gått sönder, kickdrevet är slitet. En motorcykel med en härlig patina och med den farligaste tanken. Gamla plåtar sitter på ska ha gammla papper också. Kan möjligen transporteras mellan Hudiksvall och uppsala mot mindre tillägg. Byten mejlas Ring ej efter kl 21
DINLI 270 säljes pga, bristande mek kunskaper till bra pris! Skickar med en felbeskrivning från NV maskin, som konstaterat att problemet är att vevaxeln skall bytas. ett inköp på ca. 3000 kr. Utöver det en skev bromsskiva bak. Medföljer dubbla uppsättningar däck, off-road samt väg. Öppet luftfilter (original finns) Sportavgassystem (original finns) Hjulingen har gått 700 mil. Reg nummer. TUU292 Nästa besiktning juli 2013. Billig försäkring och skatt! Ring vid intresse, visas i Björknäs Nacka.
Säljer min NV modell 36, 250 cc, 1953. Motorcykeln är i utmärkt skick, lättstartad och genomgick en mycket grundlig renovering för cirka 10 år sedan. Efter renoveringen har motorcykeln körts sparsamt och bara vid vackert väder. Jag har deltagit i diverse lokala rallyn och utställningar. Det enda som är kvar att göra på motorcykeln är att montera centralstödet, då dess fäste tyvärr brutits av. Bes. u.a. 21/8-2013
Jag säljer den här motorcykeln för min morbrors räkning. Han har nu blivit 91 år, så det är dags för försäljning. Motorcykeln är en NV årsm. 1950 med 128 cc JB-motor. Åtgärdat:nya bromsar bak och fram samt nya lameller. Motorcykeln är besiktningsfri och skattebefriad. Motorcykeln är mycket lättstartad och går bra samt är i ett väldigt fint originalskick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.