Quantcast
Till salu inom: ”

motorsåg säljes

Motorsåg

Älvsbyn

Tidigare annonser till salu

-Texas Chainsaw Massacre - The Beginning- är en fortsättning till -Motorsågsmassakern--filmerna och är en skrämmande berättelse om hur Thomas Hewitt blev den ökände och sinnesrubbade seriemördaren Leatherface. En övergiven baby som fötts under de mest fruktansvärda omständigheter tas om hand om av excentriska familjen Hewitt. Under deras morbida uppfostran utvecklar Thomas en tjusning för motorsågar och tortyr. Det får fyra ungdomar erfara när de är med om en bilolycka och kontaktar polisen. Den skumma sheriffen som dyker upp leder dem till ett avlägset skräckhus. Där måste ungdomarna slåss för att överleva natten hos den kannibalistiska familjen med sadistiska ritualer, när Thomas mordiska begär väcks till liv och han förvandlas till Leatherface.
Vi söker 20 personer i alla åldrar till en köpcenter scen. Inspelning söndag 22 juli. Filmen är skriven av och med Christopher Nordenrot i huvudrollen som Pontus, en tonåring som blir slagen med en flaska i huvudet och får permanenta men. Syftet är att informera och skapa förstående för hur förödande våld kan vara. Filmen kommer visas på landets skolor samt eventuellt nationell tv och filmfestivaler. Yrkeskategori: Statist Län: Stockholms Statist.se - Bli medlem gratis! Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Behöver du hjälp med att sälja din bil eller motorsåg,gräsklippare mm? Skulle det inte vara skönt att få slippa lägga ut annons på olika hemsidor och slippa all telefonkontakt men okända människor? Jag kommer och tittar på din bil eller vad det nu kan vara som du vill sälja och gör en gratis värdering och sedan sköter allt från annonsering till försäljning. Den enda du som kund behöver göra är att vänta på att få in pengar. Ring eller maila mig för mer information. Innehar F-skatt 072 7189258 jocke_rapp@hotmail.com Mvh Joakim Rapp
Vi kör en motorsågskampanj i samarbete med Stihl under perioden 1 September till 30 November. MS 251: Stark, kompakt motorsåg, komplett utrustad med högerhandsbroms QuickStop Super, snabbkedjespänning och Easy2Start. Upp till 20% lägre bränsleförbrukning och upp till 50% lägre utsläpp jämfört med tvåtaktsmotorer utan 2-MIX teknologi. Optimala köregenskaper och lätthanterlig. Perfekt till byggjobb, fällning av mindre träd och vedsågning. Har du ytterligare frågor hör av er till oss på Runhällens Skog och Trädgård. På telefonnr 0224-91333
STIHL MS 241 C-M MOTORSÅG Lätt, uthållig och råstark. Tack vare avancerad teknik och MTronic motorstyrsystem får du samma prestanda som hos en betydlig större såg. Cylindervolym: 42,6 cm3 Effekt: 2,2kW/3,0 hk Vikt: 4,7 kg Ord. 6.490:- NU: 5.490:- Kampanjen körs mellan 1 September - 30 November 2012. Har du frågor så hör gärna av dig till oss på Runhällens Skog & Trädgård på telefon nummer 0224-9133.