Quantcast
Till salu inom: ”

motorsågar blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Den slimmade ergonomiska designen gör denna motorsåg enkel och bekväm att använda. TS450-18 är utrustad med en automatisk kedjesmörjare och enkel kedjejusterare. Masu importerar trädgårdsprodukterna från företaget Texas i Danmark. Texas är ett danskt familjeföretag grundat på 1960-talet av Andreas Petersen. Texas är idag en av de ledande distributörerna av trädgårdsprodukter i Europa och störst på trädgårdsprodukter i Danmark. Beställ på vår hemsida. Leverans i hela Sverige för 100 kr. Beställ på Masu.se och få levererat hem eller kom förbi vår butik i Gröndal.
Vill byta bort min olåsta Motorola Xoom. Specs; 32Gig internt minne 3G och Wifi Android 3.1 Har några märken på ryggen men inte något på skärmen. Kvitto/Kartong/tillbehör finnes. Sugen på att byta mot: Nexus S (helst amoled varianten) Xperia Arc. Tar gärna mot förslag dock inga reservdäck eller motorsågar. Finns i Göteborg med omnejd. Vill byta face2face så bilder känns något överflödigt men går ev att ordna. Skicka tel nummer så mms'ar jag dem.
Hej! Säljer en Yamaha Vmax 700 -99 i fint skick. Jag måste tyvärr sälja skotern för att ha råd med mina studier. 620 mil Tre cylindrar fin matta, 25mm Går bra, ett fint klipp i motorn. Tveka inte att höra av dig, är du smidig och snabb i affären så dumpar jag priset. Som vi diskuterar på plats. Skippa alla mail om byten, mopeder, motorsågar osv. Skotern skall säljas och du vill ha den!
Säljer en äldre motorsåg Husqvarna modell 65 då vi inte har användning av den. Motorn går runt och låter bra när man drar i snöret, men är inte startad. Troligtvis behövs en liten genomgång av den innan den är redo att användas. En liten kåpa saknas i bak, se bild. Pris 500 kr bvsa. Finns ca 3 mil från Skellefteå. Maila för mer bilder eller info, nås även på telefon.
Tillverkad i slagtålig PE-plast. Speciellt framtagen form, med rätt tjocklek, styrka, hållbarhet, tål kyla för långvarigt bruk. Får lätt plats med din motorsåg och drivmedel. Rymlig 68 Liter Låsbar inklusive 2 nycklar. Ryggstödd för passagerare. Reflex bak. Fyra "U"-bultar med muttrar är inkluderat monteringsdetaljer medföljer. Enkel motering Storlek: 900x545x370 mm Pris: 1036 + moms http:/www.anordic.se/vaskor/atv-vaska-bak.html