Quantcast
Till salu inom: ”

mulberry bayswater pris sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nya Inlines

Mölndal
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min vackert slitna Bayswater, som är garanterat äkta. Har färgen Oak och är den större "klassiska" Bayswater. (Höjd 26,5cm ) Den är är använd i fem år och är vackert sliten. Allting är helt på väskan, bortsett från den lilla metallmärkning som hänger på insidan, som tyvärr trillat av. Läder blir bara finare med tiden! Bayswater kostar i nypris ca 7.500kr. Säljer denna för 3.000:- då den är använd en hel del.
Säljer min klassiska Mulberry bayswater som är i en mörk oak färg. Väskan är av den större modellen. säljer den pga av att den inte kommer till någon användning för min del. Den är används ändats en gång. Inga slitningar på utsidan utan endast en liten fläck inne på botten av väskan. Kvittot saknas därav säljer jag den billigt ( Jag inte kan bevisa att väskan är äkta) Väskan går självklart att skickas inom Sverige, du står då för frakten på 80 kr.
Helt Ny! Mulberry Bayswater väska. Den har tags, serienummer och levereras i dustbag. Färg;Svart. De...
Mulberry Bayswater. Väskan är jättefin och helt ny. Tags, serienummer och levereras i dustbag. Färg;...
Helt underbar Mulberry Bayswater i rosa lackat skinn med silverfärgade detaljer. Inköpt i januari 2009. Sparsamt använd och i gott skick. Dustbag ingår. Nypris 9500 kr. Nu endast 3900 kr! Jag har tyvärr inte kvittot kvar, men annonsen är granskad och godkänd av både Blocket och märkets representanter, så jag garanterar att den är original.