Till salu inom

"mulberry bayswater väska säljes"

3 dagar

Mulberry bayswater

4 000 kr
Blocket.se
1 månader

Mulberry bayswater

2 000 kr
Blocket.se
Knivsta
1 månader

Mulberry bayswater and othe...

7 500 kr
Blocket.se
Butik Stockholm
12 år

Mycket fin MULBERRY väska a...

Hyrahyra.se
Butik Stockholm
12 år

Mycket fin MULBERRY handväs...

Hyrahyra.se
Butik

Väska

11 453 kr
NYTT Miinto
Butik

Väska

13 184 kr
NYTT Miinto
Butik

Väska

14 202 kr
NYTT Miinto
Butik

Väska

11 453 kr
NYTT Miinto
Butik

Tidigare annonser till salu

Väskor  ·  Stockholm

Mulberry Bayswater oak

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Mulberry Bayswater i jättefint skick, knappt använd. Färgen är oak och det är den vanliga storleken (mått ca 24x36x17cm) Original, tillbehör följer med som nyckel hänglås och dustbag. Jag har impregnerat den och sen inte använt den så lädret är lite lite stelt men det går bort vid användning. Då jag är höggravid och inte så himla flexibel föredrar jag att du som köper den kan hämta upp den eller att jag skickar den. Isådanafall använder jag gärna paypal eller internetgirot som en trygghet för oss båda. Försöker svara på mail så fort jag kan, priset gäller vid snabb affär.
2 000 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Stockholm

Lyxig mulberry bayswater chocolate

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Mulberryväska i väldigt fint skick. Köpte väskan för 1,5 år sedan på en budauktion för 4000 kr. Har knapt använt väskan. Inga repor eller liknade skavanker. Väskan är orginal. Orginalpåse medföljer också. Väskan finns på hemsidan om ni vill läsa mer information om den www.mulberry.com chocolate bayswater Väskan kostar 8700 kr nypris Jag möter gärna upp er om ni är intresserad av att titta på väskans skick. säljes för 2000 kr
2 000 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Stockholm

Svart Mulberry Bayswater väska

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Igår
Svart Mulberry Bayswater väska i orginal med patina. En väska som bara blir finare med tiden. I mjukaste darwinläder. Klassisk modell som aldrig går ur tiden. Säljes pågrund av att den allt mer sällan används och skulle göra sig mycket bättre hos en ägarinna som vill använda den. Lågt pris på grund av att den är välanvänd men i otroligt gott skick. Fler bilder finns som jag kan mejla över.
1 000 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Göteborg

Mulberry, Fendi väska

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu säljer jag mina väskor av märket Mulberry och Fendi. Väska 1: Mulberry Bayswater svart. Väskan är i absoluta nyskick och bara använd 3 ggr. Väskan är köpt på NK i Göteborg. Kvitto och dustbag medföljer. Nypris: 9290 kr Mitt pris: 7000 kr Väska 2. Fendi Marshmallow Zucca. Väskan är i absoluta nyskick och endast använd 5 ggr. Väskan är köpt i Fendibutiken i Rom. Kvitto, dustbag och påse medföljer. Nypris: 610 Euro Mitt pris: 4000 kr Maila gärna vid intresse, fler bilder kan skickas om så önskas.
0 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Nacka

Svart Mulberry Bayswater

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Idag
Väska Mulberry Bayswater i skinn färgen svart i mycket fint skick!! Inköpt i London 2010-07-10 hos Selfridges Oxford street. Nypris: 8290:- Kontoutdrag på köpet finns!Dustbag följer med vid köp. Kan även följa med köparen till en Mulberry butik för att verifiera äktheten! Mer information om denna väska se denna sida! http://www.mulberry.com/#/storefront/c6351/874/moreviews/ Hämtas i Nacka Forum eller Björknäs i Saltsjö-Boo. Kontant betalning vid hämtning annars insättning till mitt SEB konto. Kan även skickas med rekommenderad post & då betalar köparen för frakten! Inga skambud & endast seriösa svar, tack! Vid frågor maila gärna.
4 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj