Quantcast
Till salu inom: ”

mulberry bayswater säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Jag säljer nu min Mulberry Bayswater, den har endast använts en gång och har inga skador eller skavanker. Den är som helt ny i sitt original skick. Dustbag och serienummer finns och följer självklart med. Jag säljer väskan för 1000 kr och frakt tillkommer med 200 kr (rekomenderat), väskan finns hos min svärmor och inte hos mig och måste därför postas till köparen, som betalar frakten. Så totalt 1200kr med frakt. Priset kan inte diskuteras då den redan är väldigt billig. Mvh
Hejsan! Säljer min fantastiska Mulberry Bayswater väska då den inte passar mig. givetvis Orginal. Härligt läder som doftar underbart och nytt!! Fick väskan i bröllops present. Väskan är stor och rymlig, 26,5cm hög,36cm bred 16,5cm djup men det beror på vad man har inuti, den kan bli mycket bredare. Handtagen är ca 15,5cm Höga,långa eller vad man nu säger.Många praktiska fack, Dustbag och carecard lås och nyckel medföljer givetvis. Jag kan skicka väskan över hela Sverige och även utrikes. Jag skickar med Posten, frakten är 95kr, Betalning sker till mitt bankkonto. accepterar ej byte till något eller prutning. Glad Sommar! / Sandra
Säljer nu min Mulberry bayswater som jag haft i 2,5 år. Fick den från London för 2,5 år sedan och har aldrig riktigt använt den. Den i alltså i väldigt bra skick. Kvitto finns ej men har kvar prislappen som satt på när jag fick den. Den är svart och i mellanstorleken. Helt perfekt storlek tycker jag då man får ner en laptop och massor av andra saker. En klassisk väska helt enkelt. Givetvis Original. Startar mitt pris på 3800 eller till högstbjudande. Bra pris vid snabb affär.
Jag säljer nu den klassiska väskan Mulberry Soft Croc Print i svart inköpt via mulberry.com 2008. Väskan är använd men inte sliten (ena hörnet på väskan är dock lite nött). De två sista åren är inte väskan använd varför jag nu säljer den. Liknande väska kostar idag ca 11 000 kr och jag säljer nu väskan för 6 000 kr. Dustbag till väskan tillkommer vid köp. Inga problem att skicka väskan per post men då kan fraktkostnader tillkomma.
Då jag använder mina övriga väskor desto mer, så har jag nu valt att sälja av min fina bayswater. Väskan är köpt 2012 på Mulberry Birgerjarlsgatan i Stockholm för 9 750 kr (kvitto finns för detta) och jag säljer nu väskan för 4 000 kr. Väskan har inga defekter eller fläckar, men är självklart använd, därav prissättningen. Jag har tagit bilder på de essentiella delarna, men skulle fler bilder önskas så kontakta mig! Jag fraktar gärna. Skickar då med postens paket för att undvika att väskan skadas.