Quantcast
Till salu inom: ”

munkvagn säljes

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag vill sälja min munkvagn som jag har haft i över 2år. Den är en guldgruva då man kan tjäna bra med pengar om man verkligen vill. Du kan ha i annat än bara munkar om så önskas. Denna är exempelvis ypperlig att ha med sig på diverse festivaler eller om man har den på ett folkrikt ställe. Det är jättebillig hyra samt som det nästan är obefintlig elkostnad. allt är ungefär 2.000kr. Jag vill endast prata med seriösa människor!! Priset kan diskuteras vid en snabb affär! Mvh: Tommy
Jag har en Munkvagn inkl maskin som jag inte hinner med i sommar. Är du intresserad av att HYRA den i sommar? Antingen veckovis eller hela sommaren. Vagnen finns 3 mil norr om Kalmar. Jag är inte beredd av att sälja den nu!!!! (bilden är från förra sommaren) Är du intresserad så skriv lite om dina tankar och MAILA svar så hör jag av mej.
Romeo 166 bytes motmunkvagn eller korv vagn eller något liknande! kom med förslag annars köp den för 19, 900:- Pris: 19, 900:- eller högst bjudande eller byte båt/ mc! 12 mån räntefri avbetalning, köp nu, börja betala våren 2014! Fakta: Modell: Alfa Romeo 166 Årsmodell: 1999 Status: Begagnat skick, riktigt fint skött Antal Hästkrafter: 155 hk Motor: 166 2, 0 TS 16 Drivmedel: Bensin Växellåda: Manuell Färg: Grön Drivhjul: 2 hjulsdrift Ring eller mejla för mer info. www.marinfritid.com Välkomna!!

... eller prova att söka på munkvagn munkmaskin billig