Quantcast
Till salu inom: ”

murblock ihåliga betongblock säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi har ett gäng ihåliga skönheter som söker nytt hem. Allt från gedigna jazzburkar till semi-hollowbodys. Ett fantastiskt sortiment med ett prisspann från 3295:- till 225.000:-. Fantastiskt vackra instrument som man bara inte kan få för lite utav. En del av det vi har hemma för tillfället: Hagström viking Hagström viking deluxe 12 str. Gibson ES-335 Gibson ES-335 Professional Gretch 5420T Gretch White Falcon Gretch Tim Armstrong Levin Royal P VS Godin 5th Avenue Kingpin Ibanez ASF 80 Ibanez AF 75 Ibanez AS 53 etc. Ring eller maila för bästa pris (prisgaranti) Eller om du tycker det finns någon som saknas på bild eller i listan så ska vi hjälpa er på bästa sätt. Kom in i butiken på en kaffe och träffa dessa skönheter personligen. Bjud upp till dans och se om det där lilla extra finns där för just dig.
| Borea Bokförlag | Utg. 2006. Ej o.u. | Häftad. | 224 s. | 9789189140486 | Observera: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: Vad har hänt med arbetsmarknadspolitiken sedan början av 1990-talet -- den som så länge betraktades som grundpelaren i den svenska modellen?I boken Ihålig arbetsmarknadspolitik? beskriver Jessica Lindvert maktspelet kring arbetsmarknadspolitiken och de ansträngningar som gjorts för att bevara förtroendet för en politik som långsamt urvattnats. Arbetsmarknadspolitiken vilar på en allt bräckligare organisatorisk konstruktion. Dagens interna krav på kontrollerbarhet och utvecklingen av nya utvärderingsinstrument innebär att grundläggande inslag i den svenska arbetsmarknadspolitiska modellen framstår som problematiska. Efter hand har det blivit viktigare att ""göra saker rätt"" än att ""göra rätt saker"".Detta är ett viktigt ämne, där det verkar råda idétorka. Lindvert behandlar fundamentala förutsättningar för arbetsmarknadspolitiken på ett sätt som jag inte sett någon annan göra. (Svante Nycander, historiker och f.d. chefredaktör för Dagens Nyheter)[Lagerplats: B2]
Borea Bokförlag | Utg. 2006. Ej o.u. | Häftad. | 224 s. | 9789189140486 | Denna bok är förlagsny. --- Mer info: Vad har hänt med arbetsmarknadspolitiken sedan början av 1990-talet -- den som så länge betraktades som grundpelaren i den svenska modellen? I boken Ihålig arbetsmarknadspolitik? beskriver Jessica Lindvert maktspelet kring arbetsmarknadspolitiken och de ansträngningar som gjorts för att bevara förtroendet för en politik som långsamt urvattnats. Arbetsmarknadspolitiken vilar på en allt bräckligare organisatorisk konstruktion. Dagens interna krav på kontrollerbarhet och utvecklingen av nya utvärderingsinstrument innebär att grundläggande inslag i den svenska arbetsmarknadspolitiska modellen framstår som problematiska. Efter hand har det blivit viktigare att ""göra saker rätt"" än att ""göra rätt saker"". Detta är ett viktigt ämne, där det verkar råda idétorka. Lindvert behandlar fundamentala förutsättningar för arbetsmarknadspolitiken på ett sätt som jag inte sett någon annan göra. (Svante Nycander, historiker och f.d. chefredaktör för Dagens Nyheter) | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
39 st Murblock 19x19x59cm, 15kg/st Produktbeskrivning: Miljövänligt murblock tillverkat av lättklinkerkulor. Blocken har kanaler för armeringsjärn på ovansidan Användningsområde: Lättklinkerblock används vanligtvis tillsammans med Mur- och putsbruk B för att bygga olika konstruktioner, exempelvis inner- och ytterväggar över eller under mark, murar, garage, lantbruksbyggnader, grillar med mera. Blocken muras samman med B bruk och putsas sedan med C eller B bruk beroende på hållfasthetskrav. Pris 500 kr ( nypris ca 1050 kr)
Överblivet byggmaterial efter husbygge Murblock i säljes billigt 19x19x37cm ihåligabetongblock, finns för avhämtning i Tullinge söder om Stockholm, Nu endast 25kr/st