Quantcast
Till salu inom: ”

betongplattor bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Stallet är ca 8x8 meter plus loftvåning. Stallet är byggt 1984 och är byggt på betongplatta. Stallet måste bort och det vore trist att riva en så pass bra byggnad som säkert någon kan ha användning för. Stället är bra bra skick i trä med plåttak. Det har varit 4 st hästboxar i det, se bilder. Så länge annonsen finns är det kvar. Hör av er snarast då vi snart skall bygga nytt och huset måste ner. Bortskänkes mot nedmontering och avhämtning. Först till kvarn.
Cirka 17 m2 40 x 40 x 5 cm begagnade betongplattor med vit/svart marmorkross. Det finns även ett antal kantstenar i samma stil med avrundade hörnor. Bortskänkes om de avhämtas från vår uppfart i Kvarnby. Jag hjälper dig att lasta dem på ditt släp :-)
Cirka 24 kvadratmeter betongplattor med måtten 40 x 20. Rödaktiga. Ungefär 15 år gamla. Har legat på uteplats. Bortskänkes mot avhämtning. En del är upplockade och står staplade, en del ligger fortfarande kvar på marken. Bortskänkes till någon som har nytta av dem. Ni får själv komma och hämta dem. Plattorna finns centralt i Trelleborg. Bild kan skickas.
Betongplattor 50 x 50 bortskänkes. Varierande skick (1960-tal), men ok om de tvättas rena. Finns ca 50st.
Betongplattor modell äldre stl 400*400*50 bortskänkes mot avhämtning. Ca 80-90 st