Quantcast
Till salu inom: ”

musikkassetter säljes

Glimt
F

Tidigare annonser till salu

Finns det någon där ute som fortfarande har sitt kassettdäck kvar och lyssnar på kassetter? Jag har 215 inspelade musikkassetter samt fem samlingsalbum att sälja. Det är ungefär 90% klassiskt, resten lite jazz och populärmusik 40-50tal. Vet inte hur dom låter kvalitetsmässigt, men törs nog säga säga så mycket att dom flesta är inte mycket spelade. Eftersom jag är osäker på värdet säljer jag till högstbjudande, skicka ett mail med ditt bud, så återkommer jag. Skickas ej.
ett 60tal vhsband(3&4tim.band)fulla med barnfilmer kalle anka o olika barnprogram.en del unika insp. från 30talet.en otrolig samling!Ingår ett antal Elvisfilmer samt minnesprogram om elvis &en del andra filmer. Musikkassetterna är en fantastisk samling av popular &pop&unika låtar från 50talet och fram till 2011.(163 kassetter!! dom flesta 2timband en del 60-90)Kassettspelare ingår.ring om du vill veta mer.Gillar du musik så kommer du bli lyrisk när du fattar vilken samling detta är!
JVC Stereo med bra ljud säljes. System med 2 högtalare. Färg:Svart. Systemet har 2 luckor för musikkassetter. Systemet har plats för 1+5 CD-skivor ( 5 st. i en kassett) Systemet har radio. Systemet har olika knappar för olika ljudtyper, samt en knapp för extra bas. Systemet har en fjärrkontroll (batterierna ur funktion dock) Denna stereo var ganska dyrt när jag köpte det till min son. Säljes nu för endast 1000:- . Perfekt för pojk/Flickrummet. Mycket bra ljud för pengarna. Så ring för en bra ljudupplevelse, 0700-915 608
Ingår i en "lyxig" specialbox tillsammans med musikkassett, videofilmen 50 år med SAAB samt boken På
Musikkassett producerad av Silja Line som smakprov på hur det kunde låta ombord på Finlandsbåtarna under 70:talet. Mest dansmusik med ordinärt dansband utan namnginvna musiker, blandat med fartygsljud. Kompositioner och arrangemang: Erik Lindström. Sång och text på finska och svenska. Silja Line SCK 1. Stereokassett, utan brusreducering, inspelad och producerad i Helsingfors 1974. M-/M-.