Quantcast
Till salu inom: ”

gåstol babyproffsen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gåstol

Alingsås
Gåstol

Järfälla
Gåstol

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Ska nu sälja undan lite barngrejer som bara står och tar plats. Det som finns är 2 st Tripp Trapp stolar(en med och en utan bygel). Den med bygel är lite sliten i färgen men inget som stör stolens funktion. För övrigt hel. Bygel ej med på bild. Pris 300kr. Den utan bygel är körsbärsfärgad och i gott skick. Pris 500kr Gåstol från Babyproffsen. Hel och funkar som den ska. Trappskydd finns. Pris 200kr. (nypris 599kr) Sandlåda/pool. Som ny, använd ca 4ggr som sandlåda. Pris 300kr (nypris 499kr)
Nu säljer vi våra barns kanske mest välanvända leksak! Denna gåstol har de båda haft och fullkomligt älskat månaderna innan de lärde sig gå själva. detta är dessutom bästa modellen (vi testade två innan denna) och den är bra för att hjulen kan rulla så snabbt och enkelt och den går i alla led inte bara rakt fram eller i sidled.välanvänt skick men absolut inte trasig. Sitsen är inte silverfärgad utan mönstrad i barntyg (nytvättad). dessutom saknas en liten plastdel på barnbrickann(lekbrickan) men inget som stör. Nypris var runt 595kr nu 150kr
Säljer en gåstol som var ett totalt misslyckat köp då vår pojke vägrar vara i den och började krypa samma dag vi införskaffade denna... Den kan ställas i olika lägen och även användas som stol då man kan sätta på en matta undertill som gör att stolen gungar lite istället. Finns knappar att trycka på som spelar olika melodier samt en spak att dra i. Nypris för denna var 695:- men säljer den nu för halva priset vid snabb affär! Kontaktas endast på telefon. Först till kvarn.
Nu säljer vi gåstolen som våran son har haft. Sparsamt använd. Inköpt sommaren 2011 på babyproffsen. Fint skick! Märke : babytravel. Pris : 350:- Säljer en didrikson overall i storlek 70 men stor i storleken mer som en storlek 74/80 fint skick! pris : 300:- maila vid intresse finns där dagligen!
Två gåstolar, en med lekpanel, välanvända men fullt fungerande- 50 kr för den orangea och 75 kr för den blå. Babysitter med lekbåge, avtagbart tyg, bra svikt. - 150 kr Spöket Laban babygym från rätt start- 150 kr Spöket laban musikmobil från rätt start- 150 kr Hoppgunga från babyproffsen, ful men väldigt bra. Skaver inte i barnets armhålor. - 75 kr Sovpåse i fleece med lång dragkedja. Endast provad men den var för liten. Passar nog 56-68 bäst.- 75 kr Paketpris: 650 kr Prutat och klart! Kontakta mig via mail, tack. Med vänlig hälsning, Anna