Quantcast
Till salu inom: ”

naim nait xs-2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Naim Nait XS

Blekinge län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Är nu i bytesbanor igen och tänkte därför se om det fanns nåt intresse för min stereoförstärkare. En förstärkare, som kanske inte ser så mycket ut för världen, från Naim - modell XS-2, som vunnit flertalet tester med sin förvånansvärda dynamik, "spelglädje" och rapphet. Den har egentligen allt som gör musik roligt att lyssna på och i prisklassen en utav de trevligaste förstärkarna jag har lyssnat på. Den levererar 2x60W @8 Ohm, så på pappret är den inte särskilt imponerande, men bara vänta tills du hör den spela! Den är inköpt 10-02 och är alltså lite drygt 1,5 år gammal och med andra ord 1,5 års garanti kvar (hos Ljudstudion i Växjö). Helt i nyskick! Nypris: 17 790:- Mitt pris: 15 000:- Länk till test: naim, naim xs,naim xs2,naim nait, nait .
Hej! Naim Nait xs-2 i nyskick säljes inklusive en Naim Snaic kabel, så att du lätt kan uppgradera den med en flat-cap eller hi-cap. Kan även ta den till stockholm då jag jobbar där.
Säljer min Naim nait xs-2 Sparsamt använd och den är i toppskick! Inköpt Dec 2010 Org. emballage finns. Nypris 17900 kr.
Önskar köpa en Naim Nait XS-2 i fint skick. eriksson.henrik@gmail.com